LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Jan Björklund tvingas lämna Let's dance 2020

15 maj, 2020 
David och Tilde i Let's dance 2020
Efter en spännande kvartsfinal som bjöd på triodans var det dags för en av de tävlande att lämna Let's dance 2020.
När Tilde de Paula och David Hellenius läst upp alla namn var det Jan Björklunds dröm om glasskon som gick i kras.
Annons
Intervju med Let's dance-aktuella John LundvikBrand logo
Intervju med Let's dance-aktuella John Lundvik

Under fredagskvällen fick TV4-tittarna se ovanliga danser från deltagarna i Let’s dance. Det var i kvartsfinalen av programmet som de tävlande paren plötsligt skulle testa på triodans. Detta var ett oväntat beslut som aldrig tidigare hade tagits i programmets historia. Men sagt och gjort, klev de tävlande ut tre och tre på dansgolvet.

Anton Hysén, Kristin Kaspersen, Daniel Norberg och Jessica Andersson var de fyra deltagare som gjorde besök i danstävlingen. Alla dessa har nämligen själva varit finalister under tidigare säsonger av Let’s dance och det blev kära återseenden mellan de gamla finalisterna och juryn.

Känslosamma trio framträdanden

Det oväntade temat visade sig gå lysande, det bjöds på fantastiska nummer som hyllades av juryn. Kristin Kaspersen gästdansade tillsammans med John Lundvik och Linn Hegdal i en het Cha-cha medan Daniel Norberg svängde loss i en Paso doble med Jan Björklund och Cecilia Ehrling. Inte nog med dessa uppträdanden så dansade även tävlingsparen ytterligare en dans var.

Annons

Fullpott från tuffa juryn

Under kvällens gång delades det ut högra siffror från juryn, bland att fick Sussie Eriksson fullpott av juryn efter sin andra dans. Detta var något som gjorde henne så glad att hon tog upp blomvasen som stod framför henne och placerade den på huvudet.

Lyckan var total men när det var dags för resultatshowen av programmet var spänningen olidlig. För vem skulle drömmen om glasskon krossas?

Jan Björklund tvingades lämna

Tillslut visade det sig var Jan Björklund och hans danspartner Cecilia Ehrling som tvingades lämna programmet och alltså inte fick chansen att tävla i semifinalen som går av stapeln nästa vecka. Trots besvikelsen att inte komma vidare i tävligen känner han sig stolt över sin prestation och förvånad över att kommit så långt som han faktiskt gjort.

– Jag kommer sakna mycket med Let’s dance men allra mest kommer jag att sakna Cissi, säger han i programmet.

FOTO: TT

Annons