LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jakob Hellman försvann helt och lämnade landet – okända livet i svenskparadiset

20 okt, 2022 
Jakob Hellman
Jakob Hellman och frun Karolina Hellman har lämnat Sverige för varmare breddgrader.
Så här ser hans okända familjeliv i svenskparadiset ut.
– Vi ville ha en nystart, och flyttade till Mallorca sommaren 2019, säger Jakob till Amelia.
Annons
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”Brand logo
Måns Zelmerlöws ärliga ord om Molly Hammar: ”Pissnervös”

Jakob Hellman, 57, släppte år 1989 debutalbumet ...och stora havet. Albumet blev en stor succé och Jakob har levt på den framgången under många års tid. Fansen väntade länge på en uppföljare men det dröjde ett bra tag.

Det var inte förrän 2021 som Jakob Hellman släppte ny musik, då efter hans medverkan i Så mycket bättre 2020. Singlarna som fansen fick vänta på i över 30 år var Jag kan inte säga hej då till dig och När jag går in nånstans och känner mig utanför. Senare kom även den andra skivan, Äntligen borta.

I Så mycket bättre berättade Jakob att han lidit av mycket prestationsångest under åren och att det var den stora anledningen till att ingen ny musik släppts.

Jakob Hellmans okända familjeliv på Mallorca

När det gäller privatlivet är artisten gift med prästen Karolina Hellman sedan 2014. Tillsammans har de två barn Olle, 11, och Beppe, 8. Familjen bodde tidigare i Malmö men för tre år sedan bestämde de sig för att lämna Sverige för semesterparadiset Mallorca.

Annons

I Palma på Mallorca arbetar Karolina om präst i Svenska kyrkan och hela familjen har nu sin vardag där. Jakob har tidigare berättat om livet på ön i Amelia.

– Vi ville ha en nystart, och flyttade till Mallorca sommaren 2019. Killarna började i Svenska skolan och vi kände ­ganska snabbt att vi trivdes, sa Jakob tidigare i år till tidningen.

Kampen i äktenskapet – egna orden om tuffa tiden

Jakob och Karolina träffades redan 2007, det slog snabbt gnistor och att paret har stark kärlek för varandra står inga tvivel kring. Men relationen har varit allt svajigare.

– Vårt första år var ganska tufft. Jakob hade inte haft något längre seriöst förhållande och det var lite upp och ner. Jag var förälskad och Jakob var mer stressad. Efter ett år sade jag att ”jag orkar inte mer, säger Karolina till Amelia.

Som tur var lyckades Jakob och Karolina få ordning på relationen och kärleken har helt enkelt fortsatt att sprudla.

FOTO: Instagram/TT

Annons