Jacob Liebermanns markering efter Margaux Dietz drag med sonen

Jacob Liebermanns drag mot Margaux Dietz – beslutet med sonen

Margaux Dietz och tvåårige sonen Arnold tillägnade en video till ex-maken Jacob Liebermann på hans födelsedag förra veckan. Något som fick följarna att jubla.
Nu delar Jacob en video tillägnad Margaux, och även den får fansen att jubla!

Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i april 2019 med ett annorlunda bröllop i dagarna två som de kallade för ett ”tvärt om-bröllop”, där ja, upplägget var tvärt emot från vad det vanligtvis brukar vara.

Jag och Jacob svävar fortfarande på moln och är nykära. Att gifta sig är typ det roligaste och mest romantiska vi gjort. Haha, även fast vi verkligen gjorde det på vårt sätt”, berättade Margaux efter bröllopet.

Men kärlekslyckan varade inte så länge som makarna hoppats på. Under hösten började det bli svajigt i relationen, och i slutet av året gick Margaux ut med att hon och Jacob valt att separera.

Numera bor de inte längre ihop, och delar på vårdnaden om två-åriga sonen Arnold.

Kärleksfulla videon till Jacob

Men relationen mellan Margaux och Jacob är tillsynes god, trots att de nyligen tagit sig igenom ett uppbrott. När Jacob fyllde år förra veckan delade Margaux en video av henne själv och Arnold där de sjunger Jag må du leva, tillägnad Jacob.

Bland kommentarerna vällde kommentarerna in och i princip alla handlade om hur gulligt det hela var.

”Jag dör sötdöden”, skrev en och en annan skrev: ”Jag smäller av”.

”Och där började jag gråta”, skrev ännu en.

Jacobs kontring

Nu är det Jacobs tur att skicka en videohälsning ihop med Arnold till Margaux. Men den, till skillnad från Margaux grattis-hälning, är lite mer skämtsam. Och den innehåller även en och annan pik till exet.

I videon har Jacob klätt sig i Margaux accessoarer, som solglasögon, scarf och väska, och skojar om att han är Margaux och om livet som en influencer.

– Vi är så himla märkvärdiga, säger Jacob Liebermann bland annat och bredvid honom i hans famn sitter sonen Arnold, som skrattar glatt.

Och nog är Jacobs följare roade! Bland kommentarerna jublas det.

Haha du är för härlig, och lilleman förstås”, skriver en.

Underbart”, skriver en annan.

Så söta ni är far & son”, skriver ännu en.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!