Margaux Dietz bekräftar uppbrottet från Jacob Liebermann

Margaux Dietz om förändringen efter beslutet i krisen med Jacob Liebermann.

Margaux Dietz och Jacob Liebermann bor numera isär. I en ny vlogg på Youtube svarar makarna på följarnas frågor om hur det står till mellan dem.

Det har varit en skakig höst för influencern Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34. Makarna, som inte längre bor tillsammans, har gjort slut flera gånger tidigare och väljer den här gången att prata öppet om krisen.

I en ny vlogg på Youtube svarar de nu på följarnas frågor om hur det står till i förhållandet – och varför de valt att bo isär:

– Vi har testat det mesta för att få ihop familjen. Vi har gjort slut många gånger, och det har varit då som vi hittat tillbaka till varandra, förklarar Margaux i videon.

Jacob Liebermann tillägger:

Att inte bryta en negativ spiral är det värsta man kan göra. Att bara sitta i ett sjunkande skepp. Ingenting kommer att lösa sig av sig själv. Och där gick vi in. Vi bryter, vi sätter lite space mellan oss och ser vad som händer. 

Förklarar boendesituationen med sonen Arnold

Nu lägger föräldrarna fullt fokus på sonen Arnold, 2. För att bibehålla Arnolds rutiner, och göra vardagen så normal som möjligt, är det Margaux och Jacob som turas om att bo i lägenheten:

Vi tror att det är viktigt för Arnold att ha en trygg punkt, så att han inte behöver flytta runt och bo i olika sängar. Så Arnold bor hemma hela tiden, men vi gör inte det, säger Margaux. 

Makarna vill dock poängtera att de inte är osams eller bråkar – tvärt om. Kärleken finns där, men att vara offentliga personer är såklart inte helt okomplicerat när man går igenom en svacka:

Hade vi inte levt offentligt, som vi faktiskt gör, så hade nog ingen annan än vår närmaste familj vetat om det här, tror Margaux. 

Just den biten har också varit den svåraste för Jacob att hantera, faktumet att behöva prata med personer som man annars inte hade berättat något för:

– Det är så lätt för folk att tycka så mycket. Jag tycker inte om att folk tror att man är ett offer och går runt och tycker synd om en, säger han och fortsätter:

Man behöver inte tro att vårt liv kollapsar och att alla behöver ta i en med silkeshandskar. 50-60 procent av småbarnsföräldrar går isär. Jorden håller inte på att gå under.

Margaux Dietz definitiva svar om relationsstatusen

I en kommentar till blogginlägget Jacob och jag svarar bekräftar influencern även att hon och Jacob inte längre är ett par, något vissa följare inte tycker framgår i den nya videon:

”Kände inte heller direkt att jag fick svar på frågan i videons titel, vilket var själva anledningen till att jag faktiskt klickade mig in och kollade på den. Har ni gjort slut/skilt er? Vi fattar ju att ni inte bor ihop – men är ni ett par?”, lyder kommentaren, varpå Margaux svarar:

”Nej vi är inte ett par. Kram.”

FOTO: TT

Senaste nytt