Idol 2023 marknadsföring banner

Izabella Scorupcos första bilden med pojkvännen Karl

21 nov, 2018 
https://image.hant.se/byline-malin-ljung-115x150.jpg.jpg?imageId=4950803&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Malin Ljung
Izabella Scorupco och Karl Rosengren
Izabella Scorupco och pojkvännen Karl Rosengren har varit ett par i 1,5 år. Nu visar de äntligen upp sin kärlek.
Annons

De har varit ett par i 1,5 år – men det var först igår som Izabella Scorupco, 48, och pojkvännen Karl Rosengren visade upp sin kärlek offentligt på röda mattan för första gången.

De kom tillsammans till välgörenhetsgalan för Zelmerlöw & Björkman foundation och strålade av lycka.

– Ja, han är fantastisk! Vi har det jättebra ihop och det är roligt. Vi är väldigt lyckliga, säger Izabella Scorupco till Aftonbladet.

Affärsmannen Karl Rosengren är inte sen med att hylla flickvännen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Izabella är det bästa som finns!

Det var Hänt som avslöjade deras förhållande i början av december 2017. Två år tidigare hade Izabella gått igenom en skilsmässa med amerikanske Jeffrey Raymond som hon har sonen Jakob, 15, med. De två hade då varit tillsammans i 15 år. Izabella Scorupco är även mamma till dottern Julia, 21, vars pappa är ishockeyproffset Mariusz Czerkawski, 46.

”Haha! Livet leker och jag känner mig väldigt lycklig… Mer än det vill jag inte säga just nu”, skrev Izabella Scorupco till Hänt i samband med att relationen med Karl Rosengren avslöjades.

Annons

Izabella Scorupco: “Är en kärleksring”

Under tisdagskvällen satt det dessutom en ring på Izabella Scorupcos vänstra ringfinger, men huruvida det handlar om en förlovning och att de redan nu planerar ett kommande bröllop är skådespelerskan förtegen om.

– Det är en kärleksring, säger hon hemlighetsfullt.

Izabella Scorupco har en gedigen karriär som skådespelerska och fotomodell. Hon har bland annat spelat bondbrud i Goldeneye. Nu för tiden bor hon i Los Angeles.

Även om Izabella och Karl inte visat sig ute på röda mattan tillsammans tidigare så har han varit flitigt återkommande på hennes Instagram. Där delar Izabella Scorupco upp bilder från vardagen med jobb, barn, vänner – och så klart pojkvännen.

FOTO: Ibl/Hans Shimoda, Instagram

Annons