Izabella Scorupcos dotter Julia har växt upp – så lever hon idag

Julia och Izabella Scorupco.

Izabella Scorupco fick dottern Julia i slutet på 90-talet.
Nu har dottern växt upp – så här ser hon ut idag.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar
0:35

Efter reklamen: Erika om Gunilla i Svenska Hollywoodfruar

(0:35)

Slå på ljud

Redan som tonåring nådde Izabella Scorupco, 52, framgångar som skådespelare när hon medverkade i filmen Ingen kan älska som vi. Sedan dess har hon medverkat i flera stora filmer, inte minst i den klassiska James Bond-filmen Goldeneye, där hon spelar rollen som Natalya Simonova.

ANNONS: Passa på – ett riktigt schysst elavtal! 0 kronor i månadsavgift i 9 månader och en öresrabatt på det rörliga elpriset som motsvarar 7,5 öre/kWh inklusive moms. Ingen bindningstid, ingen uppsägningstid. Läs mer hos Skellefteå Kraft (Extern Länk)

Izabella Scorupcos kärleksliv

Efter att Izabella flyttade till Los Angeles hittade hon kärleken i hockeyspelaren Mariusz Czerkawski. De gifte sig och fick dottern Julia Scorupco ihop. Men äktenskapet skulle bara vara fyra år innan makarna skilde sig.

Men det skulle inte dröja allt för länge innan Izabella hittade kärleken och gifte sig på nytt. Hennes andra äktenskap var med en amerikansk pressagent vid namnet Jeffrey Raymond. Under deras tid som gifta fick de en son ihop, Jakob. Men även deras äktenskap skulle nå ett vägskäl och de separerade 2015, efter år som makar.

Några år senare kom nyheten om att Izabella hade en partner, entreprenören Karl Rosenfelt. Tidigare i år berättade skådespelaren om sin lycka i en intervju med Allas.

– Jag föll för hans energi på en gång. Kalle är en livsnjutare och för honom, till skillnad från mig, går det mesta i livet i väldig fart. Jag uppskattar hans driv och jag är glad att vi blev tillsammans så sent i livet och inte har barn ihop. Jag ser på par i vår ålder som fått barn på senare tid, de håller ju på att bryta ihop av trötthet. Man har inte samma energi som yngre föräldrar, säger Izabella.

Julia Scorupco har växt upp – så ser hon ut idag

Äktenskapet slutade som sagt inte lyckligt mellan Izabella och hockeyspelaren Mariusz. Mycket på grund av att jobb hamnade i vägen för äktenskapet – något som exmaken tidigare har berättat för Expressen.

– Vi hade ju våra egna grejer. Jag spelade hockey och hon spelade in filmer och ofta bodde vi tusentals kilometer ifrån varandra. Det var svårt att hålla ihop då. Vi kom överens om att gå skilda vägar och jag är verkligen glad över att vi har en så bra relation i dag, sa han till tidningen då.

Men en dotter fick de som sagt ihop, Julia Scorupco, som nu har växt upp. Av vad hennes Instagram kan visa, lever 25-åringen i Los Angeles, där hon nyligen firade sin födelsedag med vad som verkar vara ett svenskt tema.

Hennes Instagram-konto har i skrivande stund över 35 000 följare. Se bilder på Julia och från hennes liv här:

FOTO: Mattias Bardå/TT, INSTAGRAM

FRÅN FÖRSTASIDAN