Idol 2023 marknadsföring banner

Izabella Scorupco har gift sig med Karl Rosengren

06 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Izabella Scorupco och Karl Rosengren
Izabella Scorupco och Karl Rosengren har gift sig!
I lördags klämtade klockorna för paret som vigdes utomhus i Los Angeles.
– Jag har aldrig sett min bästa vän Izabelle Scorupco så lycklig, hälsar Micael Bindefeld.
Annons
Här är alla privata bilder från Malin Gramers möhippa
Här är alla privata bilder från Malin Gramers möhippa

För snart ett år sedan dök skådespelerskan Izabella Scorupco, 49, upp på en tillställning med en mystisk man vid sin sida. Hon avslöjade då för Aftonbladet att det var hennes pojkvän sedan 1,5 år tillbaka.

– Ja, han är fantastisk! Vi har det jättebra ihop och det är roligt. Vi är väldigt lyckliga, sa hon då till tidningen.

Pojkvännen i fråga är affärsmannen Karl Rosengren. Redan när Izabella visade upp honom för första gången satt det en ring på hennes finger. Men huruvida det handlade om en förlovning eller om det fanns planer på bröllop var skådespelerskan förtegen om.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är en kärleksring, sa hon hemlighetsfullt.

Izabella Scorupco och Karl Rosengren gifter sig

Nu, inte ens ett år senare, har paret gift sig rapporterar Aftonbladet. De gifte sig i lördags i Los Angeles och vigseln ägde rum utomhus med den ikoniska Hollywoodskylten i bakgrunden.

Bland gästerna fanns bland annat Jennie Hammar, Anine Bing, Mini Andén och Micael Bindefeld. Den senare la upp en bild på Instagram där man såg det nygifta paret förenas i en kyss.

Annons

”Jag har aldrig sett min bästa vän Izabelle Scorupco så lycklig som hon är nu gift med hennes stora kärlek Karl Rosengren”, skriver han till bilden.

Detaljerna om vigseln i Los Angeles

I ett nytt inlägg avslöjar han även att han hade en speciell uppgift under vigseln.

”Är väldigt känslosam och väldigt glad att få lämna över min bästa vän och den syster jag aldrig hade Izabella Scorupco till stiligaste och vänligaste Karl Rosengren!”

Flera av Izabellas kollegor och vänner hemma i Sverige skickar nu grattishälsningar och massa hjärtan. I kommentarsfältet syns namn som Charlotte Perreli, Roy Fares, Peter Jöback och Jessica Almenäs. Izabella Scorupco själv har ännu inte lagt upp något från bröllopet.

Tidigare äktenskap och barn

2015 skilde sig skådespelerskan från amerikanske Jeffrey Raymond som hon har sonen Jakob, 16, med. Izabella och Jeffrey hade då varit tillsammans i 15 år. Izabella Scorupco är även mamma till dottern Julia, 22, vars pappa är ishockeyproffset Mariusz Czerkawski, 47.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram

Annons