TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isande supernyhet: Nu kan du bo på ett ”Game of Thrones”-hotell

14 jan, 2018 
https://image.hant.se/image-4943955?imageId=4943955&width=1320&height=689
Hänt
Glada nyheter för inbitna ”Game of Thrones”-fans. Nu kan du bo som en Stark eller Targaryen på ett ishotell – i Finland.
Annons

“Winter is coming” och du får uppleva den i 23 minusgrader med en white walker vakandes över ditt huvud. Lapland Hotels Snowvillage har nämligen, i samarbete med HBO, byggt upp årets ishotell efter den populära serien.

Det tog en månad att bygga upp hela hotellet, som ligger i Kittilä i Finska Lappland, 1,5 timmes flyg från Helsingfors. Isskulptörer från Ryssland, Ukraina, Polen och Lettland har kallats in och resultatet är magiskt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Av 24 rum har 10 av dem gigantiska skulpturer av olika karaktärer över sängarna. Men även i korridorer, barer och restaurang finns det massor av konst som föreställer drakar, miljöer och karaktärer från serien.

Men en natt räcker. Hotellet rekommenderar de som vill stanna längre att bo i någon av stugorna utanför, då ishotellet, som sagt, håller minus 23 grader. Även om du sover i en riktigt varm sovsäck och får en värmde juice på morgonen för att kicka igång kroppen mår du bäst av att njuta av boendet i liten dos.

Som om det inte kunde bli bättre, för den sanna GoT-nörden finns det även möjligheten att gifta sig i ett iskapell.

Foto: Tuomas Kurtakko / Lapland Hotels SnowVillage

Artikeln publicerades först på ELLE och är skriven av Rebecca Wiktor.

Annons