LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Isabelle lämnar Jimmy i Bonde söker fru – efter hårda orden

13 nov, 2019 
Malin Ljung
Isabelle lämnar Jimmy Olofsson i Bonde söker fru 2019
Bonde söker fru 2019 skakas av ytterligare ett avhopp.
Nu berättar Isabelle sanningen om varför hon lämnade köttbonden Jimmy efter en het diskussion – trots att känslorna var starka.
Annons
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”Brand logo
Linda Lindorffs ilska efter fusket i Bonde söker fru: ”Rent oförskämt”

Årets säsong av Bonde söker fru i TV4 har skakats av flera avhopp – och i kvällens avsnitt tvingas produktionen räkna in ytterligare ett.

Brevskrivaren Isabelle Almgren, 32, och köttbonden Jimmy Olofsson, 37, hamnar nämligen i en diskussion som slutar med att hon väljer att lämna gården.

Redan i förra avsnittet kunde tittarna se hur bland andra Isabella ställde sig frågande till Jimmys beteende och agerande. Bland annat tycker hon att han inte visar känslor nog mycket.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Han pratar 95 procent och lyssnar 5 kanske, sa Isabelle bland annat.

Trots den ocharmiga beskrivningen av TV4-bonden så menar hon att hon stannat på grund av att det ändå funnits något.

– Jag tror Jimmy har varit lika orolig för mig som jag har varit för honom, men att vi båda har känt nästan den här passionen emellan oss så att vi båda velat ha kvar varandra trots att vi kanske varit lika rädda båda två, säger Isabelle.

Annons

Isabelles ilska mot TV4-bonden Jimmy

I kvällens Bonde söker fru konfronterar hon Jimmy, bland annat anklagar hon honom för att inte ha brytt sig om att lyssna på henne. Dessutom kritiserar Isabella honom för att inte visa sina känslor för någon av tjejerna på gården.

– De får ingen bekräftelse, det är skitviktigt när man vill skapa någonting med någon, säger hon till honom när de är ensamma.

– Det är en speciell situation, säger Jimmy och blir avbruten:

– Det är ju inte sanningen, du överdriver ju. Det är inte här och nu.., säger Isabelle.

Trots att Jimmy än en gång försöker att förklara sin version blir han återigen avbruten när Isabelle höjer rösten.

– Men lugn!

Jimmy blir märkbart påverkad av konfrontationen och samtalet, det går inte att missa att han tar åt sig.

– Jag tror du förstår att det är otroligt tungt att få befogad kritik, för det är inte första gången jag hör det. När man har två barn och en misslyckad relation och är så rädd för att misslyckas igen och man vill vara så trygg som möjligt innan man går in något igen. Det tar lång tid mig för att våga, precis som du säger jag måste ju våga någon gång, säger Jimmy ärligt.

Annons

Isabelle hoppar av Bonde söker fru 2019

Isabelle menar att hon förstår hur han menar, men att han måste våga ta steget då inspelningen är kort. Och hon har dessutom tagit ett tufft beslut:

– Jag tycker ju så mycket om dig, jag tycker ju om dig som människa och hela den biten. Men för mig känner jag att det inte har hänt någonting och jag måste åka. Men du ska veta att det känns i hjärtat att fara härifrån, säger hon.

Beskedet får Jimmy att gå undan från kamerorna och sedan återkomma med tårar i ögonen. Situationen påverkade även Isabelle, trots att hon var initiativtagaren till att lämna.

– Alltså det var jobbigt att säga hejdå, det var starkt, men det är alltid svårt att ta farväl till någon som gjort en så stor påverkan inombords, det känns, säger hon och torkar tårarna.

– Det känns ju jättetråkigt nu när Isabelle valde att åka, det jobbigaste är kanske att jag kunde varit bättre, säger Jimmy.

Annons

Isabelle medverkar i veckans Bönderna berättar allt som sänds i TV4 Play. Där berättar hon för programledaren Linda Lindorff att det minsta problemet mellan henne och Jimmy var känslorna hon hade.

– Nog fan hade jag känslor, säger Isabelle i Bönderna berättar allt. 

Programledaren Linda Lindorff undrar varför hon – trots starka känslor – valde att lämna Jimmys gård på egen hand.

– Det är att vi är så olika som människor kring väldigt, väldigt mycket. Och att vi inte fick tiden för att se om vi kunde gå runt de här hindren, om det fanns något mer att bygga på, säger Isabelle.

FOTO: TV4

Annons