LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dottern Isabelles ord om Min mamma, din pappa-Sigrid och Emils uppbrott

26 aug, 2023 
ISABELLE ÅHS, JONATHAN BERGER, EMIL BERGER, SIGRID ÅHS
Sigrid Åhs och Emil Berger träffades i tv-serien Min mamma din pappa, även deras barn blev som syskon.
Nu har deras kärlekssaga tagit slut och nu berättar dottern Isabelle hur hon ser på allt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappaBrand logo
30 sekunder under press med Jussi från Min mamma, din pappa

I TV4:s nya serie Min mamma, din pappa fick kärlekstörstande föräldrar befinna sig i en villa för att dejta varandra. Det som de däremot inte visste var att deras barn i hemlighet satt och övervakade och styrde allt som hände i programmet.

Sigrid Åhs och Emil Berger fann varandra ganska snabbt i programmet och syntes umgås flitigt under början av sommaren. De var faktiskt det enda paret från tv-serien där kärleken höll allra längst. Men nu har även de gått skilda vägar.

Anledningen beror på ett problem som satt stopp för flera av de andra paren också, nämligen distansen.

Därför valde Sigrid och Emil att gå skilda vägar

Sigrid har berättat för Hänt om uppbrottet och vad som gjorde att det inte höll hela vägen.

Annons

”Ja, det var en fin tid tillsammans med Emil. Dessvärre fanns det olika hinder som försvårade för förhållandet, som till exempel avståndet. Jag önskar honom allt gott framöver.”, skrev hon till Hänt.

Några som kom varandra väldigt nära både under inspelningarna och tiden efteråt är Sigrids dotter Isabelle Åhs och Emils son Jonathan Berger. Redan från start kunde de se en syskonrelation i varandra och de har verkligen klickat bra som låtsas-syskon.

Dottern Isabelle Åhs om föräldrarnas uppbrott

När Hänt når Isabelle berättar hon hur det här uppbrottet mellan föräldrarna kommer att påverka hennes vänskap med Jonathan. Lyckligtvis kommer troligtvis inget förändras och alla "barnen" håller fortfarande god kontakt.

”De har valt att gå skilda vägar. Däremot innebär det givetvis inte att jag och Jonatan har en sämre relation. Han kommer alltid vara som en lillebror för mig! Alla vi ”barn” från villan håller fortfarande kontakt med varandra vilket är väldigt kul, upplevelsen förde oss samman och ingen utomstående kan riktigt sätta sig in i det vi gick igenom.”, skriver Isabelle till Hänt.

Annons

Även om Isabelle tycker att det är tråkigt med föräldrarnas uppbrott så är hon inte så ledsen. Istället tror hon att detta kan vara en början på något nytt.

”Såklart är det tråkigt att deras relation inte höll ”hela vägen”, men tiden vi hade tillsammans var fin och det är ändå det man tar med sig när man tar nästa steg i livet. Livet är ju lite sådär.. Man träffar olika personer under olika perioder i ens liv, vissa vandrar man med under en längre tid medan andra endast är med under en begränsad tid. Men hur det än slutar så lär man sig av de olika situationerna och man är tacksam för den tid man haft tillsammans. Därav skulle jag inte vilja påstå att jag är särskilt ledsen över att det tog slut, jag tror istället att det är en början på något nytt och spännande för både Sigrid och Emil”

Jonathan berger, isabelle åhs
Isabelle och Jonathan kommer fortsätta ha en fin vänskap.

FOTO: TV4

Annons