LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabellas ärliga ord om uppbrottet: "Hårt"

10 jul, 2018 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip berättade för bara dagar sedan att hon och pojkvännen Hampus valt att gå skilda vägar. Nu skriver hon mer utförligt om uppbrottet.
Annons

Knappt en vecka har gått sedan Isabella Löwengrip, 27, bekräftade att relationen med pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, är avslutat. De två fann varandra för ett år sedan och har större delen av tiden hållit förhållandet hemligt. Det var först under våren som de offentliggjorde sin kärlek.

Många började dock undra när Isabella i sista stund ställde in deras midsommarresa till Italien i sista stund, och under Almedalsveckan bekräftade hon att de gått skilda vägar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt reseschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, berättade Isabella Löwengrip för Expressen och fortsatte:

– Jag tror det är svårt att orka med mitt tempo, och så ska man hela tiden stå bredvid, den är tuff.

Sedan dess har Isabella mötts av massiv kritik för beslutet. Nu väljer den 27-årige entreprenörskan att bemöta frågorna i ett inlägg på sin blogg.

Annons

“Och så valde jag bort kärlek igen. Jag förstår att det kan låta hårt när många människor drömmer om att bli älskade. Och att få älska. Kanske är det så att jag rent krasst är egocentrisk, eller så är jag bara väldigt nöjd med att vara själv. Jag behöver få ta plats i mitt egna liv. Få prioritera mig själv varje dag. Få tid till att drömma, tänka och vara innerstyrd. Inte kompromissa. Jag är bara 27 år”, skriver hon bland annat.

Isabella gick igenom ett uppbrott under våren 2017. Det var då skilsmässan mellan henne och maken Odd Spångberg blev ett faktum. Även om skilsmässan inte vunnit laga kraft än så är de separerade och lever varannan vecka-liv med barnen Gillis, 4, och Sally, 2. Och Isabella har enligt sig själv inga planer på att utöka familjen eller förändra den på något vis inom den närmaste framtiden:

“Jag är färdig med barn (inom loppet av 9-10 år i alla fall). Nu behöver jag några år med att få uppleva och jobba på. Jag lever ett perfekt liv. Jag får vara mamma till världens finaste barn varannan vecka. Och varannan vecka är det Isabella-veckor”, skriver hon.

Annons

Den 27-åriga entreprenörskan är dock tydlig med att hon har drömmar om ett lyxigare liv för sig själv och barnen.

“Jag har pengar på banken och siktar på att köpa en sjötomt nästa år på Lidingö. Där ska jag och barnen bo själv med hjälp av hembiträde, kock etc. Helt fantastiskt. Sedan ska jag ha en Bentley också”, avslutar hon sitt inlägg.

Lycka till önskar vi på Hänt!

FOTO: Ibl, Stella

Annons