TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwngrips oro efter beslutet om barnens uppfostran

21 jun, 2020 
Mamman anmäler – ilskan efter Isabella Löwengrips ord om familjen
Sedan Isabella Löwengrip började jobba mindre har hon har mer tid för sonen Gillis och dottern Sally.
Nu berättar bloggerskan om oron efter beslutet under småbarnsåren.
– Jag är rädd för att de första åren blev lite fel, säger hon.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Efter ett turbulent år verkar det som att Isabella Löwengrip, 29, mår bättre. De senaste månaderna har hon fått kämpa hårt för att komma tillbaka på banan, både när det gäller ekonomin och hennes psykiska hälsa.

Tidigare bestod Isabellas vardag mestadels av jobb. Hon hade ett mål om att bli världens mäktigaste kvinna och tillbringade därför nästan alla sina vakna timmar på kontoret eller i möten. Men efter att ha varit nära på att gå i personlig konkurs drog hon i handbromsen och idag har hon lagt entreprenörskapet på hyllan tills vidare.

Relationen med Sally och Gillis

Istället har Isabella Löwengrip börjat umgås allt mer med sin familj, som består av barnen Gillis, 6, och Sally, 4, som hon har ihop med ex-maken Odd Spångberg, 32.

Tidigare fick bloggerskan mycket hjälp i hemmet men sedan krisen blev ett faktum har hon tvingats säga upp sina anställda. Det positiva med detta är att familjen har kommit närmare varandra, vilket Isabella berättade i ett inlägg på sin blogg i vintras.

Annons

”Barnen och jag har kommit ännu närmare sedan vi blev ensamma hemma, min relation till min familj har blivit bättre”, skrev hon då.

Oron efter ovanliga beslutet

Trots att Isabella Löwengrip nu har mer tid för barnen är hon orolig att de har påverkats negativt av att ha blivit omhändertagna av barnflickor.

– Ibland blir jag jätteorolig i och med att jag har haft så många nannys och au pairer och att det har funnits en distans. Jag tror inte att det är så, men jag kan känna det ibland, att tänk om jag har missat den här supernärheten under de första av barnens år och att det kommer att prägla dem livet ut, säger Isabella i det senaste avsnittet av podcasten Isabella söker Sheila.

Isabella berättar att det är denna rädsla som har gjort att hon nu är hemma mer med barnen och gärna hämtar dem tidigare på dagarna.

– Jag är rädd för att de första åren blev lite fel. Jag var knappt hemma, jag var inte mammaledig speciellt mycket och ammade bara några månader, säger Isabella Löwengrip.

FOTO: TT

Annons