Isabella Löwengrips vändning i relationen med Erik Selin

Isabella lowengrip och erik selin

Isabella Löwengrip skulle inte prata om sin pojkvän Erik Selin.
Nu gör entreprenören en helomvändning och gör dessutom något som hon aldrig tidigare gjort under deras relation.
Slå på ljud

I våras började rykten cirkulera om att entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 29, hade hittat kärleken igen. I april hintade hon själv om att det fanns någon som hennes hjärta klappade extra för.

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon på sin blogg.

Och det dröjde inte många veckor förrän den svenska mångmiljardären Erik Selin, 52, pekades ut som Isabella Löwengrips pojkvän. Han är VD för ett bostadsbolag värt över 100 miljarder kronor och har flera gånger de senaste åren röstats fram som den mäktigaste inom fastighetsbranschen via Fastighetsvärldens årliga omröstning bland investerare.

Isabella Löwengrip bekräftade relationen med Erik Selin

Första gången parets syntes ihop på sociala medier var under Almedalsveckan då Isabella Löwengrip arrangerade en välgörenhetsmiddag. Därefter fångades de på bild hand i hand under en resa till Saint Tropez, Frankrike. Det skulle dock dröja länge innan hon bekräftade sin relation, men i början av november uttalade hon sig för första gången om nya pojkvännen.

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är, sa Isabella Löwengrip till Expressen.

Under hösten åkte även paret till Kenya för att se över hjälporganisationen Hand in hands projekt utanför Nairobi. Då Erik Selin är en av de största bidragsgivarna till organisationen hade han länge tänkt att besöka något av de länder som organisationen bedriver verksamhet i, men att det aldrig blivit av. För Dagens industri berättade han att det var Isabella som såg till att resan äntligen skulle bli av.

– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, och det passade att åka till Kenya, sa Erik Selin till tidningen som också poängterade att detta var första gången som han yttrat sig offentligt om flickvännen.

Därför vill Isabella Löwengrip inte prata om pojkvännen

Paret har annars varit försiktiga med uttalanden om förhållandet. Några gånger har Erik Selin flimrat förbi på några av Isabella Löwengrips Instagram story men i övrigt får nyfikna följare och fans inte veta speciellt mycket. I ett inlägg på bloggen igår förklarade hon varför hon väljer att inte prata så mycket om sitt kärleksvliv.

Jag vet att många av er är nyfikna på min relation men det finns så många fler att ta hänsyn till så därför väljer jag att inte skriva om honom.

Trots det valde hon att idag, ett dygn senare, lägga upp en bild på pojkvännen. Det är den första bilden på paret i hennes Instagram-flöde och den är tagen från när hans bolag börsnoterades tidigare under dagen. På bilden står de tätt intill varandra och Isabella Löwengrip tittar kärleksfullt upp på Erik Selin.

”Min stora klippa”, står det i texten följt av ett hjärta.

Följarna är inte sena att hylla paret, och kommentarsfältet har redan fyllts av fina ord.

”Så mkt kärlek i denna bild”.

Länge leve kärleken! Underbart!

Så fint foto av er”, är bara några av kommentarerna.

FOTO: TT/Johan Jepsson, TT/Tommy Holl, Instagram

SENASTE NYTT!