LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips vädjan – efter oväntade händelsen i hemmet

03 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Isabella Löwengrip vädjar om hjälp till följarna,
Isabella Löwengrip bor i en lyxvilla på Lidingö i Stockholm, men allt har inte varit frid och fröjd där den sista tiden – nu vädjar hon om hjälp från läsarna.
Annons

Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, startade sin karriär redan som 14-åring då hon startade sin blogg och blev Blondinbella med hela svenska folket. Bloggen är fortfarande igång än idag, men smeknamnet Blondinbella är ett minne blott och idag driver hon flera företag.

Förra året sålde hon sin villa på Lidingö, som hon tidigare bott i tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31, och barnen Gillis, 5, och Sally, 4, för att flytta in i en annan – större och lyxigare – villa på Lidingö. Villan hade en prislapp på hela 26,5 miljoner kronor, medan den tidigare villan såldes för strax över 11 miljoner kronor. Detta var en bit under utgångspriset, som låg på 12 miljoner kronor.

Idag lever Isabella Löwengrip ett varannan vecka-liv med sina två barn, men när barnen inte är hemma är hon sällan ensam. Hon har flera personer som hjälper henne i hemmet. Till exempel en kock som lagar maten och en säkerhetsvakt som följer henne överallt.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Villan på Lidingö är 397 kvadratmeter stor, har sju rum och ligger precis vid vattnet. Inte nog med att hon betalat över 26,5 miljoner, så kostar det även en hel del varje månad för henne att bo där. Lyxvillan har en kostnad på hela 70 000 kronor i månaden.

Isabella Löwengrips vädjan efter konkursen

Nu visar det sig att det inte varit helt lätt att fixa till villan och trädgården på det sättet som hon hade tänkt sig. I ett nytt blogginlägg vädjar Isabella om hjälp från läsarna då hon hamnat i en knivig situation.

”Det händer bra saker och mindre bra saker i livet, som vanligt. Men nu har jag hamnat i en situation jag skulle vilja fråga er om råd kring”, skriver Isabella Löwengrip.

Isabella och barnen har väntat på att få en pool i trädgården hela sommaren – men på grund av ett besked som Isabella nu har fått kommer det inte bli av.

”Byggföretaget har nämligen gått i konkurs. Vi fick besked om de förra veckan, jag har ju anat att något inte har varit helt hundra men det är så svårt att bedöma när ingen av oss har anlitat en byggfirma för denna typ av bygge innan”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter:

Annons

”Nu har jag betalat hundratusentals kronor och kvar är en pool som inte är klar. Jag vet inte heller om den är korrekt byggd. Så himla svår sits. Jag kan ju inget om det här!”.

I inlägget har hon lagt ut några bilder på hur det ser ut på området där en pool har börjat byggas. Isabella undrar sedan om det finns någon som kan hjälpa henne.

”Jag undrar om någon av er känner några bra firmor som skulle färdigställa poolen samt en bra jurist jag kan anlita som är van med dessa uppdrag”, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO: TT

Annons