TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips förändring – efter kollegans ord

10 sep, 2019 
AvSarah Mansouri
Isabella Löwengrips drastiska beslut – egna orden om utseendeförändringen
Inför hösten beslutade sig Isabella Löwengrip för att förändra ett par saker i utseendet, det efter att hennes make up-artist fått tycka till en hel del. ”Bara att lyda”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.
Annons

Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Isabella Löwengrip, 28, började sin karriär som bloggare när hon var tonåring och blev då Blondinbella med svenska folket som 14-åring.

Nu har hon lämnat namnet Blondinbella bakom sig, men fokuset på skönhet och mode som hon hade på bloggen har följt med och idag har hon blivit en stor entreprenör som driver flera bolag utöver sin populära blogg. För att klara av sin vardag har hon ett team bestående av bland annat en kock, en assistent och en nanny. På sin blogg berättar hon ofta om att hon får hjälp med looken av en stylist.

Idag lever Isabella Löwengrip ett varannan vecka-liv med sina två barn, Sally, 4, och sonen Gillis, 5, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På bloggen berättar Isabella Löwengrip ofta om vardagslivet tillsammans med barnen. I juni skrev hon bland annat ett blogginlägg om att de hade haft en fredag med frisörtema tillsammans.

Vi har haft frisörtema, Emelie satte i nya hairtalk på mig och jag valde att ha i lite längre hår bara för att det är sommar och semester om några veckor. När jag såg mig i spegeln osminkad så såg jag nästan ut som för flera år sedan när jag hade såhär långt hår och Sally var nyfödd. Himla fint och kul med lite variation”, skrev Isabella Löwengrip på sin blogg i juni

Annons

Isabella Löwengrips förändringar

Nu när hösten är kommen har Isabella Löwengrip tagit nya beslut kring sitt utseende. Det långa sommarhåret är nu väck, vilket hon skriver om i ett nytt blogginlägg.

”Jag klippte av svallet i helgen hos bästa Emelie. Långt hår är fantastiskt fint men det känns alltid härligt med något nytt under hösten.”, skriver Isabella Löwengrip.

Den 28-åriga entreprenören skriver att hon nu har kortare hår till axlarna – men det är inte det enda som blir annorlunda i hennes utseende. Efter en uppmaning från make up-artisten har hon genomgått ytterligare en förändring.

”Kortare hår till axlarna och så en mattare make up. Emelie som sminkar mig sa det förra veckan ”Isabella, jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men nu kör vi matt och inget glow”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter skämtsamt:

”Jahapp. Bara att lyda”

FOTO: Pontus Orre/Aftonbladet/TT, Patrik Österberg/TT

Annons