TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabella Löwengrips resa med Erik Selin – efter romansryktet

14 sep, 2019 
Isabella Löwengrip och Erik Selin i Kenya
Isabella Löwengrip befinner sig just nu i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden.
Med sig på resan har hon mångmiljardären Erik Selin – som tidigare pekats ut som bloggerskans nya romans.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Det var i maj 2017 som entreprenören Isabella Löwengrip, 28, avslöjade att hon och dåvarande maken Odd Spångberg valt att gå skilda vägar. Paret hade varit gifta i fyra år när nyheten briserade och i ett inlägg på sin blogg berättade Isabella om de tuffa känslorna.

”Det svåraste i en separation är faktiskt tiden innan man precis bestämmer sig. När beslutet väl är taget är det något rejält som lättar och det blir enklare att andas igen”, skrev hon vid tillfället.

I somras började det spekuleras i att Isabella Löwengrip hittat kärleken på nytt i mångmiljardären Erik Selin, 51. Det var när bloggerskan besökte den exklusiva krogen Jaan, som ligger ombord på en yacht i hamnen strax utanför Saint-Tropez, som hon fotograferades hand i hand med Erik Selin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men trots att det nu under en längre tid har ryktats om att Erik Selin är Isabella Löwengrips nya romans har de båda valt att avstå från att kommentera relationen.

Annons

Isabella Löwengrips resa till Kenya med Erik Selin

Just nu befinner sig Isabella Löwengrip i Kenya tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden, som stöds av bland andra Erik Selin. Enligt Dagens industri är Erik en av Hand in Hans största givare och han har arbetat med organisationen i fem år.

På sitt Instagram-konto har Isabella Löwengrip delat med sig av flera inlägg och stories från resan. På en av bilderna står hon och Erik Selin bredvid varandra tillsammans med ett gäng kvinnor.

”Isabella Löwengrip Foundation besöker Hand in Hand Sweden för att lära sig mer om deras arbete och träffa fantastiska kvinnor och prata om entreprenörskap – jag är så tacksam över att vara här”.

En annan bild på Isabellas Instagram-konto visar henne och Erik Selin tillsammans med en kvinna, som i inlägget inte nämns vid namn.

”Kvinnan på bilden startade en food truck och anställde sin make”, skriver Isabella intill bilden på dem tre.

FOTO: Bruno Bebert / Bestimage, Instagram

Annons