Isabella Löwengrips ord om relationen med Erik Selin

Isabella Löwengrip och Erik Selin

Det stormar en hel del i Isabella Löwengrips karriär men i kärlekslivet går det betydligt bättre.
Nu berättar bloggerskan om relationen med Erik Selin.
– Jag har nog aldrig någonsin känt mig så trygg, skriver hon i ett inlägg.
Slå på ljud

I våras började entreprenören Isabella Löwengrip, 29, hinta om att hon träffat kärleken på nytt, två år efter skilsmässan från Odd Spångberg, 31. Strax därefter började det spekuleras i att hennes nya pojkvän är den svenska mångmiljardären Erik Selin, 52, efter att de två setts umgås flitigt.

För endast ett par veckor sedan valde Isabella att bekräfta relationen med Erik i en intervju med Expressen.

– Det stämmer att vi har en relation tillsammans. Han har valt ett liv där han inte är lika offentlig som jag är. Men han är ett jättefint stöd i det här och jag är jättetacksam att få ha honom som bollplank, sa Isabella Löwengrip till tidningen.

Även Erik Selin har nyligen yttrat sig om relationen då han för Dagens industri berättade om sin resa till Kenya tillsammans med flickvännen och hjälporganisationen Hand in hand.

– Isabella är lite mer handlingskraftig än jag, och det passade att åka till Kenya, sa Erik Selin.

Isabella Löwengrips nya ord om relationen med Erik Selin

Det var i oktober som Isabella Löwengrip öppnade upp sig om att hon befinner sig i en ekonomisk kris och att affärerna inte riktigt gått som hon hade tänkt sig. Detta har lett till att entreprenören tvingats göra stora livsförändringar så som att sälja lyxvillan på Lidingö samt säga upp personal.

I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Isabella om sin nuvarande livssituation.

”För min del så är det mycket som är kämpigt i min karriär men egentligen så är mitt privata liv väldigt stabilt. Barnen och jag har kommit ännu närmare sedan vi blev ensamma hemma, min relation till min familj har blivit bättre”, skriver hon och fortsätter:

”Men sedan har jag en relation som jag är väldigt lycklig i. Det är jag tacksam över. Jag har nog aldrig någonsin känt mig så trygg i en relation tidigare, det spelar ingen roll om det blåser runt. Vi har vårt egna liv”.

Isabella Löwengrip avslöjar även anledningen till att hon inte berättar så mycket om sin relation i sociala medier eller på bloggen.

”Jag vet att många av er är nyfikna på min relation men det finns så många fler att ta hänsyn till så därför väljer jag att inte skriva om honom”, skriver hon i inlägget.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!