Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrips ord om kvällen med Erik Selin

Isabella Löwengrip och mångmiljardären Erik Selin

Mångmiljardären Erik Selin, 51, pekas ut som Isabella Löwengrips nya romans. Nu har de fångats på bild hand i hand i kändistäta Saint-Tropez och Isabella beskriver med egna ord kvällen.

Efter en intensiv vår med många satsningar och nystartade bolag befinner sig entreprenören Isabella Löwengrip, 28, på Franska rivieran i fem veckor. Där hyr hon ett lyxhus som hon vilar upp sig i.

Lugna dagar vid poolen varvas med lyxiga middagar och besök i närliggande Saint-Tropez, där kändisar som Elton John, Mariah Carey och Victoria Silvstedt synts till de senaste dagarna.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

I fredags besökte Isabella Löwengrip den exklusiva guldkrogen Jaan som ligger ombord på en yacht i hamnen strax utanför Saint-Tropez. Som sällskap hade hon mångmiljardären Erik Selin, 51, som pekas ut som hennes nya romans.

Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip har synts tillsammans med affärsmannen Erik Selin under våren.

På bilder som Expressen publicerat från kvällen ser man de två som skrattar och håller varandra i handen när de vandrade fram längs gatorna efter middagen.

Isabella har själv skrivit om den magiska kvällen på sin blogg med rubriken ”Ljuvliga dagar”.

”Jag träffar folk jag tycker om, äter en massa gott och njuter av lugn och ro. Igår testade jag en ny restaurang på en yacht, Jaan hette den. Ägarna hämtade upp oss med en tender i hamnen inne i Saint Tropez och körde oss sedan till yachten och där väntade en åtta rätters meny (franskt mixat med indiskt – oväntat och kul) samtidigt som vi såg solnedgången”, skriver Löwengrip.

Erik Selin

Erik Selin beskrivs som extremt trevlig och karismatisk, samtidigt som han är en respekterad stjärna inom sitt område.

Isabellas ord om nya kärleken: ”Är förälskad”

Under våren har Isabella Löwengrip uttalat att hennes mål är att bli världens mäktigaste kvinna, men samtidigt har hon hintat om att en ny kärlek tagit fokus vid sidan om.

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon på sin blogg i april.

Isabella Löwengrip Erik Selin Saint-Tropez

Isabella och Erik ser onekligen ut att trivas i varandras sällskap och ha roligt.

Isabella Löwengrip Erik Selin Saint-Tropez

Efter middagen vandrade de hand i hand längs gatorna.

I början av juni publicerade Isabella ett känslosamt inlägg på sin blogg där hon berättade om den hektiska tiden som pågår i hennes liv just nu, och avslöjade samtidigt att hon är förälskad.

”Det är en spännande tid framför mig. Halvtidsboende och bolag i NYC. En stiftelse i Sverige. Bloggen försvinner på svenska, endast engelska. Det är jag som kommer att skriva den såklart och det blir en utmaning för mig men jag ser fram emot det. Jag njuter av förändringen. Men den största är nog att jag är förälskad. Allt på en gång. Som vanligt alltså”, skrev hon på sin blogg.

Har synts tillsammans de senaste veckorna

Isabella Löwengrip och Erik Selin har synts tillsammans flera gånger på olika evenemang den senaste tiden och de rör sig i samma kretsar.

Under Almedalsveckan var han Isabellas bordskavaljer när hennes nygrundade stiftelse, Isabella Löwengrip Foundation, bjöd in till middag. På hennes sociala medier kunde man se hur han satt till höger om henne under middagen.

 

Erik Selin är en av fastighetsbranschen främsta profiler och uppges vara god för minst 22 miljarder kronor. Han beskrivs som extremt trevlig och karismatisk, samtidigt som han är en respekterad stjärna inom sitt område.

– De här männen arbetar dygnet runt och sitter med sina datorer all vaken tid, de lever i en väldigt speciell värld, säger en källa till Hänt.

Isabella Löwengrip har det senaste decenniet byggt flera starka bolag och håller nu på att etablera sig i USA.

Hänt har varit i kontakt med Isabella Löwengrip som är fåordig om relationen med Erik Selin och det faktum att de fångats på bild hand i hand.

– Isabella avböjer att kommentera, hälsar Marisol Was, kommunikationsansvarig för Löwengrip Invest.

Hänt har varit i kontakt med Erik Selin om relationen och bilderna med Isabella Löwengrip.

”Jag avstår att kommentera”, hälsar han via mejl.

FOTO: Abaca/Stella pictures, TT, Balder.se

SENASTE NYTT!