Isabella Löwengrips nya planer med Paul Sundvik

Isabella Löwengrip, Paul Sundvik

Nöjes-Sveriges senaste par Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har verkligen hittat varandra.
Tidigare har pojkvännen sagt att de planerar att tillbringa sommaren i Sverige – men enligt Löwengrip har de andra planer.

Det har knappt gått en vecka sedan Isabella Löwengrip berättade att hon funnit kärleken på nytt. Bloggaren och entreprenören avslöjade några dagar senare att mannen hon träffat är konstnären och fotografen Paul Sundvik.

Löwengrip kommer från ett tufft 2019, där hennes företag inte alls gick speciellt bra. Hon har också berättat att en personlig konkurs var nära förestående. Dessutom bröt hon och dåvarande pojkvännen Erik Selin upp med varandra.

Men det kom en ny vår för bloggaren, och i slutet av juni berättade hon alltså om kärleken till Paul Sundvik, som hon träffade på en blind date genom vännen Pingis Hadenius.

Hon satte nämligen ihop mig och Paul på en dejt (där hon själv var med vilket är kul) och det var kärlek vid första ögonkastet”, har Isabella Löwengrip tidigare skrivit på sin blogg.

Paul Sundviks fina kärleksgåva

Under måndagen delade hon med sig av ett nytt blogginlägg där hon visar upp bilder och berättar om ett riktigt kärleksäventyr som paret är ute på.

Det har varit en väldigt härlig semester med min pojkvän, så ovant att säga det högt”, inleder hon och berättar att de tillbringat fyra dagar i Torekov i Båstads kommun.

Där verkar de ha haft det väldigt mysigt, med bad och goda drinkar.

Vi är så kära”, skriver Isabella Löwengrip, och visar upp en present från den nya pojkvännen.

Paul köpte en cykel till mig förra veckan (så snällt) så vi tog med de till Skåne och så har vi cyklat mycket. Väldigt roligt.

 

Nu är paret framme i Marstrand i Kungälvs kommun.

”Jag är så tacksam att vi har hittat varandra. Paul lever precis som jag, ett väldigt roligt och spännande liv. Han har många olika projekt runt om i världen så det väntar mycket resor tillsammans vilket jag älskar”, skriver Isabella Löwengrip – och fortsätter sedan att berätta något oväntat.

Blixtändrar planerna

I lördags berättade nämligen Paul Sundvik i ett mail till Aftonbladet om planerna för sommaren.

Vi som många andra tillbringar sommaren i Sverige, jag reste ofta utomlands tidigare, men sommaren i Skandinavien är något speciellt för mig. Isabella och jag är adrenalinjunkies”, skrev han till tidningen då.

Men nu verkar det som att de planerna har ändrats. För Isabella Löwengrip avslöjar att de visst ska resa utomlands tillsammans.

”Nästa vecka blir det Frankrike och sedan Schweiz där vi kommer att tillbringa mycket av vår tid”, skriver hon.

Kanske är det lynniga svenska vädret som fått paret att ändra sig i frågan. Hur som helst kommer de nog ha en fin semester även utanför Sverige.

Bild: Instagram, Henrik Montgomery/TT

SENASTE NYTT!