Isabella Löwengrips nya barnbesked med Paul Sundvik

Paul Sundvik och Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip njuter till fullo av att få tillbringa sommaren med sin nya pojkvän Paul Sundvik.
I podcasten Isabella söker Sheila avslöjar bloggerskan att paret redan har diskuterat barnfrågan – och landat i ett beslut.
– Han blev superstressad, säger hon.

Det var i början av året som Isabella Löwengrip, 29, avslöjade att hon är singel igen efter uppbrottet från fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. Det forna paret träffades hösten 2019 men bestämde sig för att gå skilda vägar efter att romansen övergått till en vänskapsrelation.

Sedan dess har Isabella fokuserat på sig själv och sina barn Gillis, 6, och Sally, 4, som hon har sedan ett tidigare äktenskap med Odd Spångberg, 32. Eftersom Isabella har ett par turbulenta månader bakom sig och var nära på att gå i personlig konkurs förra året har hon uppskattat att äntligen ha tid att umgås med familjen.

Kärlekslyckan med Paul Sundvik

I maj började Isabella Löwengrip hinta om att hon hittat kärleken på nytt. Tidigare i juli avslöjade hon att det är fotografen och konstnären Paul Sundvik som tagit henne med storm. I ett inlägg på sin blogg berättade Isabella om den stora lyckan.

”Jag upp över öronen förälskad och jag är så tacksam för att han är min”, skrev hon då.

Efter avslöjandet har Isabella skrivit öppet och ofta om sin kärlek till Paul. De har rest runt i Sverige tillsammans och befinner sig nu i Frankrike. Det råder ingen tvekan om att Paul och Isabella njuter av varje sekund de tillbringar med varandra.

– Vi har fantastiskt kul tillsammans, har Paul Sundvik tidigare berättat i en intervju med Hänt.

Relationen till sonen och dottern

Nu har Paul även börjat lära känna Isabellas barn. Det verkar som att alla kommer överens med varandra, vilket bloggerskan är väldigt glad över.

”Det är tur att Paul älskar barn för annars hade det varit påfrestande att ha två barn som bygger kojor i vardagsrummet… Barnen har blivit väldigt förtjusta i honom vilket är en lättnad såklart”, skriver Isabella i ett nytt inlägg.

I en intervju med Hänt har Isabella berättat att även barnens pappa, Odd Spångberg, stöttar henne i den nya relationen.

Isabella Löwengrips nya barnbesked

I podcasten Isabella söker Sheila avslöjar Isabella Löwengrip nu att hon och pojkvännen har pratat om huruvida de vill utöka familjen ytterligare i framtiden. När Isabella först ställde frågan till Paul blev han något chockad.

– Vi satt vid frukosten, han drack en kopp kaffe. Och precis då frågar jag ”vill du ha barn?”. Och sen började han prata om något annat, han blev superstressad. Han duckade helt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Isabella, som vill ha fler barn i framtiden, krävde då ett svar.

– Då var jag tvungen att dra tillbaka honom igen och säga ”hallå nu får du faktiskt svara, ja eller nej”. Då sa han ”ja, det är klart jag vill”. Och så blev vi jätterörda båda två. Men det innebär inte att det sker imorgon, säger Isabella Löwengrip i podden.

FOTO: Lisa Arfwidson/SvD/TT, Instagram

Senaste nytt