TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips nya avslöjande om privatlivet: ”Tar emot”

13 sep, 2019 
Isabella Löwengrip
I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Isabella Löwengrip att hon får dåligt samvete när hon ägnar sig åt sådant som inte är arbetsrelaterat.
Nu har följarna en viktig uppmaning till bloggerskan.
”Att pausa i vardagen är så otroligt viktigt”, skriver en person i en kommentar.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har fullt upp med att driva sina bolag samt vara mamma till barnen Gillis och Sally som hon har hand om varannan vecka. På Isabellas blogg får man följa henne i vardagen och läsarna har tidigare reagerat starkt på bloggerskans höga tempo.

I augusti skrev Isabella Löwengrip ett inlägg där hon avslöjade att hennes arbetsdagar ibland kan pågå till efter klockan 12 på natten.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”När jag inte har barnen blir dagarna ännu längre, jag kliver upp tidigare för träning och jobbar efter midnatt men det är ju passion. Jag tror inte att jag kommer kunna ha det här tempot i alla år framöver men några år till”, skrev hon vid tillfället.

Inlägget ledde till att flera läsare uppmanade Isabella till att sakta ner så att hon inte blir utbränd.

”Jag hoppas för din skull att du är en av de som fixar att jobba som du gör utan att bli utbränd”, skrev en person i en kommentar.

Följarnas ord till Isabella Löwengrip

Nu har Isabella Löwengrip återigen skrivit ett inlägg om sitt jobb och i detta berättar hon bland annat att hon mår dåligt när hon lägger ner tid på sådant som inte är arbetsrelaterat.

Annons

”Jag får alltid dåligt samvete när jag inte jobbar och det tar emot enormt att göra något som inte gynnar bolagen. Tillexempel en fika som inte är jobbrelaterat, eller se på en film. Jag ser bara jobbtimmar som flyger bort”, skriver Isabella i inlägget.

Eftersom bloggerskans psykolog har pratat med henne om vikten av egentid, eller Isabella-tid som hon kallar det, har hon nu börjat inse vikten av att inte arbeta ständigt. Även Isabella Löwengrips följare uppmanar henne nu till att avsätta mer tid till aktiviteter som inte är relaterade till jobbet.

”Att pausa i vardagen är så otroligt viktigt, efter att ha varit utmattad tränar jag dagligen på det”, skriver en person i en kommentar.

”Långsiktigt blir det ju inte nåt av bolagen om du inte tar Isabella-tid”, skriver en annan.

Läsarna trycker även på att Isabella gör rätt som lyssnar på sin psykologs råd.

”Bra att hon ligger på dig om att du ska ha egen tid, det är ju jätteviktigt att du har ett liv utanför ditt jobb, dina bolag är inte DU”, anser en person i kommentarsfältet.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Annons