LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips miss med nya kärleken Hampus: "Så pinsamt"

17 jun, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Isabella Löwengrips miss med nya kärleken Hampus: "Så pinsamt"
Isabella Löwengrip avslöjade nyligen att hennes nya kärlek är Hampus Jarlbo. Men nu har gjort bort sig ordentligt inför honom, mitt i den stoppade skilsmässan med exet Odd Spångberg.
Annons

Bloggerskan och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, beslutade sig nyligen för att avslöja vem hennes hemliga kärlek är. Personen som hon dejtat och valt att dölja för sina bloggläsare sedan i höstas. Hon har varit noga med att dölja hans ansikte och hans namn, men i maj berättade hon att hennes nya kärlek är Hampus Jarlbo, 28.

”Jag har velat hålla honom borta från offentligheten så länge som möjligt. Men tillslut blev livet i skymundan mer krånglig än att faktiskt berätta hur det låg till.” skrev hon då på sin blogg.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter avslöjandet om nya pojkvännen har Isabella blivit mer öppen med både förhållandet och privatlivet på sin blogg. På sin blogg berättar entreprenören att hon och Hampus hittar på saker med barnen Gillis, 4, och Sally, 3,  som Isabella har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 30.

“De träffar honom någon gång i veckan och då brukar vi hitta på något, barnen gillar att gå ut och äta, just brunch med buffé tycker de är extra kul”, skriver Isabella på bloggen.

Annons

Senast tog paret med sig barnen till Bockholmen för att äta brunch, där Isabella och Odd gifte sig 2013. Det ledde till att Isabelle gjorde bort sig ordentligt inför sin nya kärlek.

“Jag råkar kalla H för Odd. Vi gifte ju oss på Bockholmen för fem år sedan och hjärnan hängde plötsligt inte med för någon sekund. Så pinsamt”, skriver hon.

Att blanda ihop personer är väldigt lätt hänt. Isabella skämdes över sitt misstag och beskriver det som en kortslutning i hjärnan. Som tur var är Hampus väldigt förlåtande över att hon förväxlat honom med sin ex-make för en sekund.

“Tittade H i ögonen och bad om ursäkt. Han är som förstående och gjorde ingen big deal av det”, avslutar hon.

Foto: IBL

Annons