TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabella Löwengrips livsförändring efter nya insikten

25 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Isabella Löwengrip berättar att hon försöker dra ner på tempot.
Det är hårt arbete och ett tajt schema som gäller för entreprenören Isabella Löwengrip.
Nu har hon kommit till insikt om att hon måste dra ner på sitt tempo.
”Just nu testar jag en vardag som är lugnare”, skriver Isabella Löwengrip.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, började som 14-åring blogga under namnet Blondinbella. Bloggen växte snabbt och sedan dess har Isabella jobbat hårt mot sin dröm att en dag bli världens mäktigaste affärskvinna. Under vägen har hon fått två barn, Gillis, 5, och Sally, 4, tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31.

På sin blogg berättar Isabella Löwengrip öppenhjärtigt om både arbete och privatliv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Något som har varit tydligt under en lång tid är att hon lägger mycket tid på sitt jobb. Tidigare i år berättade Isabella att hon delvis kommer att flytta till New York där hennes bolag Löwengrip Invest ska etablera ett kontor. I väntan på visum befinner hon sig nu i Sverige, men planen är att hon framöver ska dela sin tid mellan New York och Sverige.

Men det hårda arbetet har också tagit ut sin rätt. På bloggen berättar Isabella nu att hon insett att det höga tempot har blivit för mycket.

”Förra veckan tycker jag var lite väl tuff mentalt men denna vecka känns allt lättare och ljusare. Så skönt. Ibland är bara livet så – upp och ner utan anledning. Hur som helst, flera bra möten och insikter under dagen”, skriver hon på bloggen.

Annons

Svårt att sova

Efter att en kollega uppmanat henne att vila försöker nu Isabella hitta ett lugnare tempo.

Charlotte sa till mig ”vila är också effektivt” – Jag behövde höra det för jag har så svårt att acceptera ett mer balanserat tempo trots att jag behöver det. Just nu testar jag en vardag som är lugnare, där varje kvart inte är inplanerad. Jag har fått i uppgift att inte jobba tills 23-00 och sedan slockna av insomningstabletter utan faktiskt varva ner och låta kroppen bli trött.”

I höstas började Isabella Löwengrip med insomningstabletter, berättar hon på bloggen. Under sin semester hade hon ett uppehåll, men när vardagen gjorde sitt inträde blev det svårt att sova igen. Nu gör hon ett försök att ändra sin vardag.

Så nu testar jag alltså att dra ner på tempot – överallt men framför allt ge mig tid på kvällarna. Det låter så enkelt att varva ner men problemet i det här är att jag vill jobba all vaken tid. Och att hitta något som är lika roligt är svårt när man är själv hemma. Men nu gör jag alltså ett försök för sömnens skull”, skriver Isabella Löwengrip.

Annons