TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabella Löwengrips första ord om nya kärleken: ”Förälskad”

30 jun, 2020 
Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip hade ett tufft år förra året. Och starten på 2020 blev inte lätt det heller, när hon och ex-pojkvännen Erik Selin valde att gå skilda vägar.
Efter det har Isabella valt att arbeta mindre och fokusera på att må bra, så bra att hon nu äntligen träffat någon.
”Han är så fin och jag är förälskad”, skriver Isabella på sin blogg.
Annons
Allt om Isabella LöwengripBrand logo
Allt om Isabella Löwengrip

Entreprenören Isabella Löwengrip, 29, hade ett tufft år förra året då företagen inte gick alls så väl som hon hoppats. Dippen i karriären gjorde att hon blev tvungen att sälja sitt hus i Sverige, som tidigare varit mycket omtalat.

Isabella har två barn från sin tidigare relation till ex-maken Odd Spångberg, 32. De har gemensam vårdnad om barnen Gillis, 6, och Sally, 4, något som verkar fungera bra för dem.

Odd Spångberg och Isabella Löwengrip
Odd Spångberg och Isabella Löwengrip på röda mattan tillsammans. FOTO: TT

Under den svåra tiden, hösten 2019, träffade Isabella kärleken, fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. Den kärlekssagan fick dock inte ett kärleksfullt slut, då ex-paret valde att gå skilda vägar i början av år 2020.

Något som kanske gjorde det enklare för Isabella att gå vidare från Erik var att de faktiskt skildes åt som vänner.

Annons

Isabellas ord om nya kärleken

Isabella Löwengrip har tidigare inte riktigt uppgett sig för att vara en nattuggla, snarare tvärtom. Hon är ofta uppe med tuppen, men igår blev det en sen kväll. Den sena kvällen ledde till ett sent blogginlägg. Ett inlägg med ett fint och härligt avslöjande.

Isabella inleder sitt blogginlägg med att skriva att det blev ett nattinlägg, och att orsaken till det är att hon har semester då sommarkvällarna aldrig riktigt får sig ett slut. Men sen passar hon även på att poängtera att hela år 2020 har inneburit semester för henne, då hon valt att inte arbeta fullt så mycket som hon gjort tidigare.

”Jag måste berätta att jag har träffat en fantastisk person som gör mig lycklig och jag kommer att presentera honom för er senare”, skriver Isabella och fortsätter:

”Han är så fin och jag är förälskad”.

Isabella löwengrip
FOTO: Matt Crossick/TT

Bloggen inte fullt så livlig

Isabella förklarar också att detta är anledningen till att bloggen inte är fullt så livlig och uppdaterad längre, samt att bilderna hon delar till läsarna blivit begränsade, då hon faktiskt umgås med sin nya kärlek ”i princip all vaken tid”.

Annons

Entreprenören berättar även för läsarna att hon känt sig mer harmonisk den senaste tiden. Men det är en känsla som är återkommande, som hon inte känt sedan hon var tonåring, ”starka tonårskänslor som hon glömt”.

”Det känns fint att älska någon igen”

”Tänk att de fanns kvar där långt inne”, skriver Isabella på bloggen och avslutar med:

”Oavsett är det här den bästa sommaren i mitt liv. Tack livet”.

Isabella Löwengrip allvarlig i vit skjorta
FOTO: Lisa Arfwidson/TT

När Hänt når Isabella berättar hon att hon och nya kärleken snart kommer gå ut med sin relation.

– Vi kommer gå ut med det inom en snart framtid. Först väntar en sommar ihop, säger Isabella Löwengrip till Hänt och avslöjar hur de träffades:

– Vi träffades genom min fd kollega Pingis. Det känns fint att få älska någon igen.

FOTO: TT

Annons