TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrips följare rasar över beslutet för sonen

05 sep, 2019 
Lina Arvidsson
Isabella Löwengrip om sonen gillis förvandling
Isabella Löwengrip har sina barn Gillis och Sally varannan vecka efter skilsmässan från Odd Spångberg. Nu har Gillis börjat skolan och ska på sin första skolutflykt – men hans matsäck har väckt starka känslor hos följarna.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 28, har mycket på gång i sitt liv. Hon har länge haft sin dröm att bli världens mäktigaste affärskvinna och som ett led i detta ska Löwengrip Invest nu etablera sig i New York. Det innebär att hon under en period kommer att dela sin tid mellan New York och Stockholm.

Förra året sålde hon sin villa på Lidingö, som hon tidigare bott i tillsammans med ex-maken Odd Spångberg, 31, och barnen Gillis, 5, och Sally, 4. Istället köpte hon en större och lyxigare villa på Lidingö.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Nu har Isabella Löwengrip sina barn varannan vecka och med hjälp av sitt team jobbar hon för att få tiden att gå ihop. På sin blogg är hon öppen med både sitt arbetsliv och sitt privatliv. Det är något som uppskattas av hennes följare, men som ofta också leder till att hon får kritik.

Nu har Isabella Löwengrips följare återigen funnit något att kritisera. Den här gången handlar det om den matsäck som hon skickat med sonen Gillis på hans första skolutflykt.

Annons

Våfflor, risifrutti och Festis. Finns även socker i en burk som inte syns på bild. Fantastisk kostcirkel men Gillis fick önska själv till första utflykten med skolan“, skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

Kritiserar Isabellas val

Måltiden har fått flera följare att ifrågasätta lämpligheten i att ge sitt barn så mycket socker.

”Skulle vara intressant att höra vad en dietist eller näringsexpert skulle ha att säga om det mellanmålet. Hur många sockerbitar det innehåller tillsammans – bara Risifrutti är ju enormt sött. Tillsammans med sockrad Festis och socker till våfflorna så innehåller det alldeles för mycket socker sammanlagt. Dessutom väldigt fiberfattigt”, skriver en person i en längre kommentar.

På min sons skola får dom inte ha sockrade mellanmål med sig på utflykter utan det är macka/frukt & vatten som gäller. Himla bra regel måste jag säga!” skriver en annan.

Men de sockerfientliga kommentarerna stöter också på motstånd och vissa av Isabella Löwengrips följare menar att lite socker skadar ingen.

”Det stämmer att mellanmålet innehåller en hel del tillsatt socker vilket Isabella är väl medveten om. Jag hade alltid pannkakor med socker, festis och gifflar med på skolutflykt när jag var yngre, det var ju superfestligt! Blev människa av mig trots detta”, skriver en person.

På riktigt, vem bryr sig om hundra år om hur mycket socker han har i sin matsäck”, skriver en annan.

FOTO: TT, Instagram

Annons