Isabella Löwengrips följare rasar efter beslutet med Paul Sundvik

Isabella Löwengrips följare rasar efter plötsliga beslutet med nya kärleken Paul

Isabella Löwengrip umgås intensivt med sin nya kärlek Paul Sundvik.
Nu rasar följarna mot paret.
”Ta lite ansvar”, skriver de.

Efter några turbulenta månader har Isabella Löwengrip, 29, äntligen funnit sin ro och njuter nu till fullo av att få tillbringa sommaren med sin nya pojkvän Paul Sundvik. På hennes sociala kanaler får man se hur de pussas, åker båt i Skärgården, går på de fina stränderna i Torekov och äter massvis med fina middagar ihop. Paret brukar vanligtvis få massa kärlek och uppmuntrande kommentarer när de syns ihop, men nu har de gjort något som får hennes följare att fullkomligt rasa.

Funnit kärleken efter den svåra tiden

Isabella har testat kärleken på många olika håll, men nu äntligen verkar hon ha hittat rätt i fotografen och konstnären Paul. Det var i maj som bloggerskan avslöjade att hon hade hittat kärleken på nytt, och på sin Instagram slänger hon hejdlöst med kärleksförklaringar till sin nya älskling.

”När livet plötsligt vänder och man träffar sin livs stora kärlek”, skriver hon bland annat till en bild där paret ses kyssa varandra under en båtfärd.

Bloggerskan har under våren haft det väldigt tufft både privat och i karriärlivet, då hon höll på att gå i personlig konkurs i ungefär samma veva som hon gjorde slut med den tidigare kärleken, fastighetsmiljardären Erik Selin, 52. Men nu verkar hon vara på benen igen, och den här gången lyckligare än någonsin. Det råder ingen tvekan om att Isabella och Paul är upp över öronen kära i varandra.

Följarna rasar

För några dagar sedan la Isabella upp på sina sociala medier att hon och den nya pojkvännen var påväg till Frankrike för semester. Sedan hon kom dit har hon uppdaterat sina stories flitigt och man har bland annat fått se henne och Pauls fina lyxvåning, romantiska middagar och en hel del champagne. Men hennes följare verkar inte vara så imponerade av den lyxiga semestern. Utan tvärtom. Och när hon lägger upp en bild på henne i Frankrike tar följarna tillfället i akt och talar om för henne vad de tycker.

”Mysiga dagar i Mandelieu la Napoule”, skriver bloggerskan till bilden som är på henne när hon står och tittar ut mot det franska havet.

Men bland kommentarer om hur mysigt och vackert det ser ut, finns det de som har en betydligt hårdare ton.

”Ser totalt oansvarslöst att du som svensk nu reser utomlands”, skriver en följare och syftar på den pågående pandemin som sker just nu.

Det är fler som hakar på.

”Varför resa nu? Är det akut på liv och död att dricka champagne i Frankrike? Ta lite ansvar.

Isabella har hittills inte svarat på kritiken.

FOTO: TT, Instagram