LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Isabella Löwengrip om fästmannen Pauls hälsa – efter otäcka händelsen

30 aug, 2023 
Frida Eklöf
Isabella Löwengrip, Paul Sundvik
Isabella Löwengrip och fästmannen Paul Sundvik förlovade sig tidigare i somras.
Men allt har inte varit frid och fröjd, nu berättar Isabella att Paul har råkat ut för en svår olycka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheternaBrand logo
Isabella Löwengrip om likheterna med kungligheterna

Entreprenören och influencern Isabella Löwengrip, 31, började blogga redan när hon var 14 år. Läsarna strömmade snabbt in och Isabella blev därmed en av de första och även största att börja jobba med sociala medier. Sedan dess har hennes karriär gått som en dans på rosor.

Isabellas privatliv har under åren gått upp och ner. Det var 2013 som Isabella gifte sig med ex-maken Odd Spångberg, som hon idag har två barn tillsammans med, sonen Gillis och dottern Sally, men 2017 valde de att gå skilda vägar.

Isabella Löwengrips fästman Paul Sundvik i svår olycka

Sommaren 2020 fann Isabella kärleken på nytt i hennes nuvarande fästman, nämligen fotografen Paul Sundvik. Paret förlovade sig tidigare i somras och de ser minst ut sagt att vara mer förälskade än någonsin och har njutit av varandras sällskap i sommar.

Men allt verkar inte ha varit en dans på röda rosor, för några dagar sedan råkade Paul nämligen ut för en olycka. På Isabellas blogg skriver hon om händelsen och berättar att det var när Paul skulle lägga till båten och hoppa till bryggan som olyckan skedde.

Annons

”Paul skulle lägga till båten och hoppa till bryggan. Men han tar ett kliv på en y-bom i stål (den separerar båtplatserna) och halkar så hela hans kroppstyngd föll hårt på bommen i stål. Av någon magisk kraft så lyckades han häva sig upp med halva kroppen i vattnet, upp på bryggan istället för att trilla i. Men där vrålade han av smärta och bara sjönk ihop.”, skriver Isabella på bloggen.

Det hela slutade med att händelsen blev väldigt tumult och att Isabella behövde ringa till 112.

”Paul var helt vit i ansiktet. Vi ville inte röra honom så han låg där med halva kroppen på båten (den var helt still) och halva på bryggan. Vi hämtade täcken så att han inte skulle frysa.”, skriver Isabella.

När Hänt når Isabella berättar hon att Paul hade tur i oturen och inte skadade ryggen, utan endast bröt revbenen.

”Han mår bättre nu, jag är så glad över att det ”bara var revbenen” och inte ryggen. Det hade kunnat gå så illa!”, skriver Isabella i ett meddelande till Hänt.

Isabella Löwengrip avslöjar planerna med Paul: ”Flytta runt...”

Isabella och Paul har många framtidsdrömmar tillsammans, och när Hänt pratade med henne tidigare i somras avslöjade hon att paret är på jakt efter ett hus utomlands.

Annons

– Sedan drömmer jag ju om att hitta ett andra boende någonstans. Om det är i Italien eller i något annat land i Europa, vi har letat i tre år utan att hitta liksom ”drömmen”, berättar hon och fortsätter:

– Det började med att vi ville bygga hus. Men vi landade i att vi kanske inte kommer att vara där mer än fyra-fem veckor per år, och då känns det lite meningslöst. Så har vi pratat om vi ska vara i Schweiz, eller i Italien – och om vi i så fall ska vara vid kusten eller vid Comosjön. Vi har liksom alla alternativ öppna.

Vi håller tummarna att Isabella och Paul snart hittar sitt drömboende utomlands!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Lisa Arfwidson/SvD/TT

Annons