Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrips exklusiva födelsedagspresent från Hampus

Isabella Löwengrips dyra present från Hampus

De har ett öppet förhållande än så länge. Men Hampus Jarlbo gör allt för att visa Isabella Löwengrip hur mycket han älskar henne.

Det har gått 1,5 år sedan Isabella Löwengrip, 28, och ex-maken Odd Språngberg, 30, gick skilda vägar efter fyra år som gifta. Tillsammans har de barnen Gillis, 4, och Sally, 3. Efter separationen hittade Isabella kärleken på nytt i Hampus Jarlbo, 28, som hon i dag är återförenad med efter ett kortare uppbrott.

I den nya relationen har Isabella bestämt sig för att leva i ett öppet förhållande. Nyligen berättade hon på bloggen att hon inte kan tänka sig att varken leva i en exklusiv relation eller att bo tillsammans med någon.

”För mig uppstår riktigt kärlek när man har noll ego och inte äger varandra. I en öppen relation hittar man en annan kärna tillsammans, en kärna som för min del är betydligt mer intressant”, skrev hon i bloggen.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Trots att de har ett öppet förhållande verkar Hampus jobba hårt för att visa för Isabella hur mycket han älskar henne. I slutet av september åkte han till exempel till Paris för att överraska henne då hon var i den franska huvudstaden för att titta på en modeshow. Och på när Isabella fyllde 28 år den 21 oktober sparade pojkvännen inte på något vad gällde uppvaktningen.

Paret tog in på lyxhotellet Ett Hem på Östermalm i Stockholm. I sin blogg berättar Isabella:

”Rummet vi fick på Ett Hem var helt fantastiskt. Jag slängde av mig skorna direkt, hoppade in i morgonrocken och kröp ner i sängen och bara njöt av tacksamhets-ruset.”

Hon fortsätter:

”Vid åtta tog jag på mig min Balmain-klänning, målade läpparna och gick ner i köket för att äta middag ihop. Att äta middag på Ett hem är som ett vara hemma hos någon, så mysigt. Jag drack en god torr äppelmust till middagen, att vara utan alkohol är nog det bästa val jag gjort. Vid tolv var vi tillbaka till rummet, sedan låg och vi och pratade till o2. Hampus får mig att skratta så att det gör ont i magen. Som jag älskar honom.”

När hon vaknade på födelsedagsmorgonen och kom ut ur badrummet visade det sig att Hampus hade överraskat henne med att beställa jättelika ballonger:

”Det var enorma ballonger överallt! Och vilken frukost! Vackra rosor och min favorit Frank Sinatra spelades i högtalarna. Han hade ordnat så fint.”

Samtidigt som de åt frukost överlämnade pojkvännen sin födelsedagspresent till henne, en klocka av märket Patek Phillippe för drygt 112 000 kronor, som han dessutom hade gjort en romantisk gravering i. Isabella berättar:
”Jag älskar den! På baksidan hade han graverat ”För nuet vi delar, H”.

LÄS OCKSÅ: Sno stilen av Isabella Löwengrip – här hittar du plaggen

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips tårar över Odd: ”Så svårt”

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!