Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Isabella Löwengrips blixtändring efter upptäckten: “Helt sänkt”

09 maj, 2019 
AvAgnethe Alm
På grund av säkerhetsskäl kan Isabella Löwengrip inte flytta in i de nya kontorslokalerna i centrala Stockholm.
Isabella Löwengrip har länge längtat efter att få flytta in i sina nya kontorslokaler i centrala Stockholm. Men nu har ett problem uppstått som gör att flytten inte längre är möjlig. ”Jag har varit helt sänkt av det”, berättar Isabella.
Annons
Isabella Löwengrips blixtändring efter upptäckten: “Helt sänkt”Brand logo
Isabella Löwengrips blixtändring efter upptäckten: “Helt sänkt”

Det var i höstas som Isabella Löwengrip, 28, hastigt gjorde slut med sin pojkvän, tog en paus från jobbet och tillsammans med sina barn Gillis, 5, och Sally, 4. Det var en svår period i Isabellas liv, och på sin blogg beskrev hon sina känslor.

”Måendet går upp och ner men det är inte så konstigt. Jag vill alltid skynda med att må bra men jag måste ge mig tid. Det går inte att leva ett liv med någon ena stunden och andra ha brutit helt utan att det gör vansinnigt ont”, skrev hon i december förra året.

Under samma period var Isabella öppen med att hon flera gånger uppsökts av en stalker, något hon upplevde som mycket obehagligt. Sedan dess har hon varit mycket mån om sin säkerhet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

När hon i dagarna fick veta att hennes alldeles nya kontor, som hon tänkt flytta till inom kort, inte upplever till hennes säkerhetskrav blev hon därför väldigt nedstämd. Planen var att Isabella och alla hennes medarbetare skulle flytta till de nya lokalerna, men efter insikten om säkerhetsrisken har Isabella fått ändra sin plan.

Annons

”I måndags när jag och min säkerhetsvakt kom in på nya kontoret för första gången insåg vi att jag inte skulle kunna ha den säkerhet som jag behöver ha från garage upp till kontorsplats som vi har planerat för”, skriver hon i ett blogginlägg.

Tvingas komma på en plan B

Flytten till de nya lokalerna är något som Isabella Löwengrip har längtat efter, och hon har flera gånger skrivit om processen på bloggen. Men under tiden som hon och medarbetarna har väntat på att få flytta in har saker och ting förändrats i Isabellas liv.

”Under det året som vi har väntat på kontoret har min situation förändrats drastiskt. Vi har klurat och funderat under veckan men landar i att jag inte kommer att kunna sitta kvar på grund av säkerhetsskäl”, förklarar hon.

Insikten om att kontoret inte lever upp till de krav hon har idag har fått henne att bli nedstämd. Nu ser hon över en plan B.

”Jag har varit helt sänkt av det. Och dessutom behöva ta upp det till mina delägare som har längtat efter detta. Hur som helst, vi håller på att göra en plan för allt (dela upp oss eller inte) men tills dess behöver jag kika på ett alternativ under tiden. Förhoppningsvis har AMF andra lokaler vi kan byta till. Allt löser sig alltid men just nu är jag lite sänkt över att det inte blev som planerat”.

Annons

FOTO: TT/Johan Jeppsson, TT/Anna-Karin Nilsson

Annons