Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrips beslut om barnen efter resan med Erik Selin

Isabella Löwengrip och Erik Selin

Isabella Löwengrip besökte nyligen Kenya tillsammans med Erik Selin.
Efter resan har bloggerskan tagit ett nytt beslut om sina barn Gillis och Sally.
– De lever så privilegierat att det känns viktigt, skriver hon i ett inlägg.

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, befann sig i Kenya förra veckan tillsammans med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden. Med henne på resan var mångmiljardären Erik Selin, 51, som inte bara är en av organisationens största givare – han pekas även ut som Isabellas nya kärlek.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

Det var i somras som romansryktet startade efter att Erik och Isabella Löwengrip besökte den exklusiva krogen Jaan, som ligger ombord på en yacht i hamnen strax utanför Saint-Tropez, tillsammans. Bilder från tillfället visar Erik Selin och Isabella gå bredvid varandra hand i hand.

Trots att varken Isabella eller Erik har kommenterat ryktet om att de skulle vara i en relation har Isabella Löwengrip börjat visa mer och mer av mångmiljardären i sina sociala medier-kanaler.

Under resan till Kenya la hon upp flera bilder på dem två tillsammans och på en av hennes Instagram stories går de hand i hand.

Vill ta med sig Gillis och Sally till Kenya

I söndags publicerade Isabella Löwengrip ett nytt blogginlägg om sin resa tillsammans med Hand in Hand. I detta berättar hon om ett besök till en by där hon träffade på massor av barn. Väl där visade Isabella upp bilder på sina barn Sally och Gillis, som hon har tillsammans med ex-maken Odd Spångberg.

”Barnen var helt fantastiska och vi stannade en stund och busade och lekte. Så roligt. Jag visade även klipp på Sally och Gillis, de var poppis och spännande”, skriver Isabella.

Nu är bloggerskan hemkommen från resan men hon har bestämt sig för att detta besök inte var det sista för hennes del. Hon har också beslutat sig för att ta med sig Gillis och Sally till Kenya när de blir äldre.

”Om cirka 2-3 år kommer jag att ta med mina barn på resan. De lever så privilegierat att det känns viktigt att de får ett annat perspektiv tidigt. De hade gått att ha med barnen nu, inget är farligt eller jobbigt”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter sedan:

”Men de hade nog inte kommit ihåg resan så bra så jag väntar lite tills Sally är sex och Gillis åtta”.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT

SENASTE NYTT!