TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabella Löwengrip tar paus efter tuffa tiden: "Gör ont i hjärtat"

05 okt, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Isabella Löwengrip delar bilder på misstänkte stalkern
Senaste tiden har varit stressig för ensamstående mamman och entreprenören Isabella Löwengrip. Nu ställer hon in sina åtaganden för att kunna fokusera helt på barnen.
Annons

Hon driver flera olika företag och har en av Sveriges mest lästa bloggar. Dessutom är hon mamma till Gillis, 4, och Sally, 3, och mitt i flyttagen till en ny villa. Men nu drar entreprenören Isabella Löwengrip, 27, i bromsen och tar en paus från jobb. Det skriver hon själv i sin blogg.

“Det har varit en kaotisk vecka. Både privat och i jobb. Strider överallt i olika bolag samtidigt. Pingis och jag skulle egentligen åkt tillsammans till USA på måndag men vi får dela upp oss för att få ordning på allt.“, skriver hon och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Jag är helt slut och kommer därför checka ut från jobb och sociala medier i eftermiddag och ladda batterierna över helgen. Jag ska bara vara med mina barn utan några planer. Jag har dåligt samvete över att jag inte varit så närvarande som jag vill vara i veckan, jobbet har tagit allt mitt fokus och det gör ont i hjärtat.”

Isabella Löwengrip fortsätter berätta att hon har dåligt samvete för att hon suttit mycket i telefon under tid då hon egentligen skulle vara med sina barn. Hon tackar också sin amerikanska aupair Hayley, som då ryckt in istället.

Annons

Blogginlägget slutar med en två bilder på ett stort fång med aprikosa rosor, en gåva från pojkvännen Hampus Jarlbo, 27.

“Hampus kom upp med rosor till kontoret idag när jag som mest behövde det. Just den nyansen på rosorna hade vi i vårt rum på Crillon i Paris och han måste kommit ihåg att jag sa att jag älskade den. Så fint.” skriver hon och hälsar:

“Nu tar jag alltså en liten paus från allt.”

Samtidigt berättar Isabella Löwengrip att hon är tillbaka igen på måndag, med nya tag!

FOTO: Malin Bondeson

Annons