Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrip talar ut om nya kärleken

Isabella Löwengrip ny kärlek

De senaste månaderna har Isabella Löwengrip hållit sin nya kärlek hemlig.
Nu väljer hon att tala ut om känslorna och om förändringen i relationen som skett.

Isabella Löwengrip, 28, och maken Odd Spångberg tog för 2,5 år sedan beslutet att skilja sig. Sedan dess har entreprenören mer eller mindre levt ensam, men sedan i våras har hon hintat om att det kommit in en speciell man i hennes liv. Även om hon verkligen försökt att hålla honom i kulisserna så har hon ändå skrivit vissa saker.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skrev hon på sin blogg i april.

I ett nytt blogginlägg har Isabella Löwengrip nu valt att dela med sig av relationen onekligen som verkar ha gått in i ett nytt skede.

Isabellas ord om nya kärleken: ”Där och redo”

”Men det är verkligen så: man måste landa själv för att det ska gå att landa med en annan person. Nu är jag där och redo”, skriver 28-åringen.

Samtidigt är hon öppen med att vägen hit knappast varit spikrak, Isabella menar att mannen som hon träffar har fått kämpa.

”Men herregud vilket tålamod han har haft med mig. Jag är fruktansvärt svår att komma in på livet med. Det är min stora försvarsmekanism. Det är som att jag jämt spelar en roll, att släppa på det har varit bland det läskigaste jag har gjort”, skriver hon.

Isabella Löwengrip har sedan i våras kopplats ihop med mångmiljardären och fastighetsstjärnan Erik Selin, 51. Han har pekats ut som hennes nya romans och de två har synts tillsammans på flera olika evenemang.

Så sent som för bara några dagar sedan reste hon tillsammans med bland andra Erik till Kenya med välgörenhetsorganisationen Hand in Hand Sweden. Under sommaren syntes de dessutom hand i hand i lyxiga Saint Tropez när de var ute på en middag tillsammans.

– Isabella avböjer att kommentera, hälsade då Marisol Was, kommunikationsansvarig för Löwengrip Invest, till Hänt.

Hänt var även i kontakt med Erik Selin om relationen och bilderna med Isabella Löwengrip.

”Jag avstår att kommentera”, hälsade han då via mejl.

FOTO: Johan Jeppsson/TT, Bruno Bebert/Bestimage

 

SENASTE NYTT!