TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrip talar ut om hemliga romansen efter Erik

09 jun, 2020 
AvLovisa Ström
Isabella Löwengrip ny kärlek
Det var i början av året som Isabelle Löwengrip gick ut med att hon och Erik Selin gjort slut.
Nu berättar hon om sin hemliga romans efter expojkvännen.
Annons
Isabella Löwengrip talar ut om hemliga romansen efter ErikBrand logo
Isabella Löwengrip talar ut om hemliga romansen efter Erik

Det var i början av året som Isabella Löwengrip, 29, gick ut med att hon och fastighetsmiljardären Erik Selin, 52, gått skilda vägar. De hade synts tillsammans i lite mer än ett halvår, och på sin blogg berättade hon om beslutet att inte fortsätta kärleksrelationen.

”Något som aldrig är lätt är att skriva är om relationer som tar slut. Hur berättar man om något så stort med så få ord som möjligt? Jag har fått lära känna en fantastisk människa med ett enormt hjärta och där uttrycket klok som en bok inte riktigt räcker till”,  skrev hon och fortsatte:

”Vi lyckades skapa en oas som bara var vår. Den relationen har idag övergått till en vänskap som säkerligen varar livet ut.” 

Men efter regn kommer solsken, vilket redan nu verkar ha nått bloggerskan. I sin podcast Isabella söker Sheila talar Isabella Löwengrip ut om kärlekslivet – och avslöjar att hon efter uppbrottet haft en hemlig kärlek!

Annons

Hemliga pojkvännen – bodde tillsammans

– Ni vet inte det här, men jag hade en, typ som en pojkvän, som bodde här under februari och mars i år. Och jag var så noggrann med att det här inte skulle komma ut, säger hon.

Isabella erkänner att de inledde en romans och relation i samband med den stora bolagskraschen som drabbade henne i början av året. Hon har vid ett flertal tidigare gånger berättat hur hon kraschade helt i samband med kampen att hålla företagen flytande, under flera veckor var hon dessutom inlagd på sjukhus och fick ETC-behandling mot sin depression.

I podcasten säger vännen Sheila Arnell att mannen troligtvis var en person som Isabella “ville ha nära”, men att hon vid den tidpunkten i livet inte var redo för det.

De två ska ha träffats så sent som för några veckor sedan då mannen kom hem till Isabella för att hämta en grej.

Mannens kärleksförklaring till Isabella

– Precis innan han skulle gå så ställde han sig och tittade och så sa han: ”Isabella, jag har älskat dig. Det här med att du pratar om ensamhet, det är inte sant, för jag har varit här och funnits hos dig när du har mått som sämst”, berättar Isabella i podcasten.

Händelsen ska ha fått henne att tänka till en extra gång om relationen.

Detta fick Löwengrip att börja fundera.

– Då kände jag att då rubbas min kompass igen. Nu har jag ju hittat någon som faktiskt tycker om mig, är det här det jag ska göra, eller är det jag som har mått dåligt, och då behöver man någon som står bredvid en? Det är ganska svårt att skilja på, säger hon.

FOTO: TT

 

Annons