TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip om nya relationen med Odd Spångberg

14 dec, 2018 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skilde sig i maj 2017. Nu avslöjar hon att de gått i parterapi, och att deras relation är starkare än på länge.
Annons

För 1,5 år sedan meddelade Isabella Löwengrip, 28, och maken Odd Spångberg, 31, att de skulle skilja sig. De gifte sig 2014 och under äktenskapet fick de barnen Gillis, 5, och Sally, 3, tillsammans.

Skilsmässan gick förvisso inte igenom i tingsrätten, i juli stoppades den på grund av att varken Isabella eller Odd hade ansökt om att fullfölja skilsmässan.

”Det har stått att jag och O fortfarande är gifta vilket är korrekt, men båda våra ombud kommer överklaga då ingen av oss eller min advokat som har fullmakt över ärendet fått ett brev hem som skulle signeras. Tingsrätten måste ha missat.”, skrev hon på bloggen och konstaterade:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Hur som helst så är det inte hela världen, snart är det löst”.

Ända sedan skilsmässan blev offentligt i maj 2017 har de levt separerat, men den senaste tiden har Isabella Löwengrip delat med sig allt fler uppdateringar på sina sociala kanaler som skvallrar om att hon och Odd tillbringar en hel del tid tillsammans. Något som hennes följare noterat.

Annons

Nu väljer Isabella Löwengrip att ta upp hur deras relation sett ut sedan de skilde sig.

Isabella och Odd ska fira jul ihop

“Odds och min relation har varit som en bergochdahlbana sedan vi valde att gå skilda vägar. Ibland obefintlig, ibland krig, ibland stöttande vänner men målet för oss båda har ändå varit att det SKA fungera så vi båda biter oss i tungan många gånger och kämpar”, skriver Isabella i ett blogginlägg med rubriken “En relation värd att kämpa för”.

Deras mål är att kunna fungera tillsammans och i harmoni för barnens skull. Men det har tagit kraft från dem båda att komma dit de är idag. Bland annat fortsatte de sin redan påbörjade parterapi även efter uppbrottet. Något Isabella idag ser som en avgörande faktor.

“Något som jag tror att vi båda tog med oss från par-terapin som vi fortsatte att gå på efter skilsmässan (också bra tips!) var att man måste acceptera att man uppfostrar på olika sätt och att det är lönlöst att försöka påverka den andra. Man måste helt enkelt lita på att den andra gör utifrån barnets bästa”, skriver hon.

Annons

Parterapin verkar dock ha gett verkan, trots oliktänkandet. För nu avslöjar Isabella att de har gemensamma familjeplaner under julen.

“Vi försöker få till en middag någon gång i månaden och nu under julen så firar jag med Odds familj”, skriver hon.

Isabellas hopp om relationen med Odd

Isabella Löwengrip har en önskan om att relationen med Odd utvecklar sig till vad den en gång i tiden var, innan äktenskap, barn och uppslitande skilsmässa.

“Jag tror att Odd och jag en dag kommer att kunna vara bra vänner – Vi började ju ändå som vänner en gång i tiden (redan i tonåren). Att han blir en person som jag ringer när det händer något och tvärtom. Idag är vi inte där men jag hoppas i framtiden”, avslutar hon sitt inlägg.

Annons