Isabella Löwengrip om gravidbeslutet med Odd Spångberg

Isabella Löwengrip avslöjar sanningen om plötsliga gravidbeslutet med Odd Spångberg

I sin nya podcast berättar Isabella Löwengrip nu om det plötsliga gravidbeslutet med ex-maken Odd Spångberg.
– Då sa vi det att, men vi kör då! säger hon i Isabella söker Shelia.

Isabella Löwengrip har levt många år i rampljuset. Hon var en av de första bloggarna i Sverige, redan 2005 startade hon bloggen som senare gjorde henne känd som Blondinbella. Genom åren har vi kunnat följa alla hennes med- och motgångar.

Karriären, som innan gått som på räls, har haft en svacka de senaste månaderna. Något som Isabella beskrivit som tufft. Utöver karriären har det hänt en hel del i privatlivet. I början av året gick hon ut med att hon och tidigare pojkvännen Erik Selin valt att gå skilda vägar, efter månader ihop.

Efter det har hon inte visat upp någon ny kärlek. Däremot hänger hon en hel del med ex-maken, och pappan till hennes barn, Odd Spångberg.

Odd och Isabella gifte sig 2013, och gick skilda vägar 2017.

Isabella och Odds plötsliga beslut

Några Isabella däremot beslutat för att hålla utanför rampljuset är barnen Gillis och Sally. I det senaste avsnittet av Isabellas nya podcast Isabella söker Shelia som hon driver ihop med vännen Shelia berättar hon om när hon och Odd, för flera år sedan, beslutade sig för att försöka skaffa barn.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Isabella beskriver äldsta sonen Gillis som ”väldigt efterlängtad”.

– Jag och Odd satt på en restaurang på Rörstrandsgatan i Vasastan, och så började vi prata om barn, och så säger Odd då, som jag känt väldigt länge, jag lärde känna honom när jag var 14, då säger han att min största dröm är att bli en ung pappa, säger Isabella och påpekar att Odd nog var 23 år vid tillfället.

Hon fortsätter:

– Då sa vi det att, men vi kör då! Då hade vi varit tillsammans i tio månader.

Isabella Löwengrip om första graviditeten

Sagt och gjort! Varken Isabella eller Odd verkade i behov av någon vidare betänketid.

– Sen gick vi hem till honom, och tog fram mina p-piller och så tittade vi på varandra och kastade dem i papperskorgen, säger Isabella.

Sen tog det ett halv år innan Isabella blev gravid.

– Men det är så sjukt, för ett halvår är jättekort tid, säger Isabella nu, men där och då tyckte hon att det tog tid att bli gravid.

Hennes första graviditet med Gillis var dock inte en dans på rosor.

– Jag kräktes hela tiden.

FOTO: TT