Isabella Löwengrip om återföreningen med Odd Spåndberg

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg

Isabella Löwengrip och Odd Spångberg skilde sig 2017.
På julafton återförenades ex-makarna med sina gemensamma barn.

För två år sedan bestämde sig entreprenören Isabella Löwengrip, 29, och Odd Spångberg, 31, för att gå skilda vägar efter fyra år som gifta. Under sin tid tillsammans fick de barnen Gillis, 6, och Sally, 4. Numera lever ex-makarna ett varannan vecka-liv och de verkar vara goda vänner än idag.

I höstas bekräftade Isabella att hon träffat kärleken på nytt. Hennes nya pojkvän är ingen mindre än mångmiljardären Erik Selin, 52, och Isabella har vid flera tillfällen berättar för sina bloggläsare att hon är väldigt lycklig i den nya relationen.

Isabella om nya relationen med Odd

Trots att Isabella Löwengrip har gått vidare efter skilsmässan verkar det ändå som att hon är på god fot med ex-maken Odd. Tidigare i december umgicks Isabella med sin syster, hennes pojkvän och Odd, något som verkade göra henne gott.

”Jag är glad över att relationen med min exman är så pass bra att vi kan umgås såhär”, skrev Isabella på sin blogg vid tillfället.

Återföreningen med Odd Spångberg

I ett nytt inlägg berättar Isabella att hon firade jul ihop med ex-maken och deras gemensamma barn.

”Och så var det julafton igår. Den tillbringades med barnen hos min exman samt hans släkt. Jag tycker egentligen att högtider är oerhört tunga men då är det skönt att ha två små att lägga all fokus på”, skriver hon.

Familjen åt julmat, tittade på Kalle Anka samt delade ut klappar till varandra. Efter att firandet med släkten var över valde Isabella att stanna ett tag till.

”När alla hade gått stannade jag kvar hos Odd och hängde bara vi fyra och öppnade de sista paketen”.

Efter detta åkte bloggerskan hem till sig och i veckan väntar mer julfirande. Hon avslutar inlägget med att berätta för sina läsare att hon nu kommer att unna sig lite ledighet.

”Bloggen kommer nog få ta lite julledigt, vi får se när jag pingar in”, skriver Isabella Löwengrip.

FOTO: Sven Lindwall/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!