Isabella Löwengrip och Erik Selins beslut i relationen

Isabella Löwengrip och Erik Selin.

Erik Selin och Isabella Löwengrip är båda två drivna affärsmänniskor – men något jobb tillsammans tänker de inte göra.
– Det är ingenting som vi tänkt på alls, säger Erik Selin till Göteborgs-Posten.

Isabella Löwengrip, 29, hade ett minst sagt tufft 2019. I oktober tvingades Isabella berätta att hon var på god väg mot konkurs. I ett blogginlägg med titeln Mitt modigaste inlägg någonsin förklarade hon att hennes drömmar gått i kras.

”Vi tar inga mer risker, hade skutan inte vänts och vi inte agerat hade allt mitt kapital ätits upp och till slut hade vi gått i konkurs”, skrev Isabella då.

Men trots de tunga känslorna och motgångarna fann Isabella Löwengrip tröst hos en speciell person i sitt liv, nämligen 52-årige miljardären Erik Selin. Redan i våras började det tisslas och tasslas om att Isabella skulle ha hittat kärleken – och bara veckor senare pekades Erik ut som Isabellas nya pojkvän

Vid flertalet tillfällen har Isabella och Erik sedan synts ihop under sommaren. Bland annat under Almedalsveckan då Isabella arrangerade en välgörenhetsmiddag. I juli blev deras umgänge än mer intensivt då de fångades på bild när de gick hand i hand i franska Saint Tropez.

Isabella Löwengrip bekräftade i höstas att de var ett par. Hon har även på sin blogg skrivit om pojkvännens hemstad Göteborg som sin trygga plats. De har också engagerat sig gemensamt i bidragsprojektet Hand in Hand, med vilken de tillsammans åkte till Kenya.

Parets beslut om affärer

Men trots att paret verkar väldigt kära i varandra har de bestämt sig för att inte blanda in affärer i det hela. Det är i en intervju med Göteborgs-Posten som Erik Selin berättar att de i nuläget inte har några planer på att göra affärer tillsammans. Detta då det för det första inte ens är i samma bransch.

– Nej. Hon håller på med helt andra saker, så det är ingenting som vi tänkt på alls, säger Selin till tidningen enligt Aftonbladets bloggare Tramsfrans.

FOTO: Sven Lindwall/ TT

SENASTE NYTT!