LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip kritiseras – trotsar uppmaningen

31 mar, 2020 
Isabella Löwengrip
Med anledning av coronautbrottet har Isabella Löwengrip rest till Ystad för att isolera sig på ett spa.
Nu kritiseras beslutet av läsarna.
– Nu måste alla ta sitt ansvar, skriver en person i en kommentar.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Det har varit ett intensivt år för bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29. Under hösten var henne bolag nära att gå i konkurs, den planerade flytten till New York tvingades ställas in, hon var tvungen att avskeda alla sina anställda och dessutom sälja lyxvillan på Lidingö. Inte nog med detta så tog även hennes relation med pojkvännen Erik Selin, 52, slut.

Efter den tuffa perioden satsar nu Löwengrip på en nystart för sig och barnen Sally, 4, och Gillis, 6, som hon har från sitt tidigare äktenskap med Odd Spångberg, 31. Isabella och Odd gick skilda vägar 2017 men har idag en fin relation till varandra som Isabella ofta nämner på sin blogg.

”Jag är glad över att relationen med min exman är så pass bra att vi kan umgås såhär”, skrev Isabella på sin blogg i slutet av 2019.

Ex-makarna Odd Spångberg och Isabella Löwengrip har idag en fin relation.

Resan genom Sverige

Det är viktigt att stötta bolag när det är som det är just nu. Jag köper take away så mycket som jag kan. Lämnar in skor hos skomakaren, köper mat på min närbutik, använder kemtvätt och så vidare”, skriver hon i inlägget.

Annons

Förutom detta har även Isabella förflyttat sig från Stockholm ner till Ystad för att support sitt favorithotell.

En bransch som har det tufft nu är hotell. Därför valde jag att besöka en av mina favorithotell i Sverige, nämligen Ystad Saltsjöbad. Många av rätterna var på rummet, inga bufféer och få personer i restaurangen om man ville äta där. Distans mellan de få gäster som var på plats och handsprit överallt. Jag var dessutom ute mycket och de var de andra gästerna också. Om jag lika gärna ska vara karantän kan jag vara där och läsa och spa:a.”

Följarnas kritik efter beslutet

”Nej nej nej. Man kan inte skriva att man är i karantän och så åka iväg till en annan stad och gå på spa. Nu måste alla ta sitt ansvar och stanna hemma. Speciellt ni i Stockholm som hittills drabbats värst. Så oansvarigt beteende!”, skriver en läsare.

Men hur tänkte du nu? Inga onödiga resor var det ju! Riktigt dåligt av dig att inte respektera det”., skriver en annan.

Isabella Löwengrip har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

FOTO:Anna-Karin Nilsson/TT /Pontus Orre/TT

Annons