TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip kritiseras efter tilltaget: ”Förstår inte”

23 sep, 2019 
Isabella Löwengrip kritiseras
Isabella Löwengrip hyllades för sin outfit på AmFar-galan som hölls i Milano förra veckan.
Nu kritiseras bloggerskan av flera följare efter avslöjandet om tilltaget inför resan.
– Skänk pengarna istället, skriver en person i en kommentar.
Annons
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månaderBrand logo
Plötsliga beslutet – Isabella Löwengrip bryter sitt alkoholfria år efter åtta månader

Entreprenören Isabella Löwengrip, 28, befann sig i Milano förra veckan för att närvara vid AmFar-galan. Syftet med den ideella organisationen är att aktivt kämpa mot aids och hiv genom att samla in pengar från frivilliga privatpersoner, stiftelser och företag, för att stödja forskning inom området.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför evenemanget delade Isabella Löwengrip med sig av bilder på sin outfit på Instagram. På sin blogg avslöjade 28-åringen att hennes svarta halterneck-klänning kommer från det estländska märket Lilli Jahilo.

Isabellas följare häpnade över hennes look och överöste henne med komplimanger i kommentarsfältet till bilden på Instagram.

”Alltså wow! Du ser ut som en gudinna”, skrev en person.

”Som en filmstjärna”, ansåg en annan.

Bloggerskans festblåsa, som är gjord i handvävd i lätt silke, kostar hela 1 200 euro, vilket motsvarar ungefär 12 800 svenska kronor.

Kritik mot Isabella Löwengrip efter beslutet inför resan

I samma blogginlägg där Isabella berättar om sin klänning avslöjar hon även att hon hade med sig flera människor från sitt team till Italien.

Annons

”Det är jag, Marisol, Emelie (make och hår) och Sascha (stylist). Marisol går med mig ikväll på AmFAR och tjejerna ska ut och äta”, skriver Isabella i inlägget.

Nu reagerar Isabella Löwengrips följare starkt på att hon valde att lägga ner pengar på att flyga ner delar av sitt team till Milano – istället för att skänka den summan till AmFar.

”Du kan inte fixa dig själv för en festkväll utan måste ha med dig ditt gäng? Pengarna som dina assistenters resa kostade kunde ju lagts till fonden i stället…”, skriver en person i en kommentar.

”Vore det inte bättre att skänka pengarna till aidsforskningen direkt. Biljetter, resa och uppehälle för fyra personer, kläder m m är ju inte gratis”, skriver en annan och får medhåll:

”Precis vad jag tycker. Skänk pengarna istället för resa, uppehälle o biljetter. Förstår inte alls det här med galor, men om man gör det får man väl ingen cred”.

Isabella Löwengrip har ännu inte besvarat följarnas kritik i kommentarsfältet.

FOTO: Anna-Karin Nilsson/EXP/TT, Instagram

Annons