TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip har tagit av sig ringen

13 maj, 2017 
Jonatan Berggren
Isabella "Blondinbella" Löwengrip meddelade i torsdags att hon skiljer sig från Odd Spångberg. Dagen efter var vigselringen borta.
Annons

Beskedet att Isabella Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 28, skiljer sig kom torsdag 11 maj, men föregicks av en lång tids spekulationer. I september anställdes Odd i hustruns företag, men försvann fem månader senare.

– Vi hade olika värderingar om hur man skulle driva ett bolag, man ser sin fru i en ny position och jag kan vara ganska hård och blev inte så charmig mot honom. Det blev konstigt för mig när han var mot mig som han är hemma och så har jag 20 kollegor som jag ska leda. Jag fick en chock den dagen han sa upp sig, berättade hon nyligen för Hänts Lotta Gray.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Samtidigt bloggade Isabella om en “svår tid” och många gissade att det var äktenskapet som knakade i fogarna.

Till slut tog Odd och Bella själva bladet från munnen.

– Efter en tids funderingar har vi kommit fram till att vi ska skiljas, skrev Isabella på bloggen.

När väl skilsmässoansökan är inskickad har makarna 6 månaders obligatorisk betänketid, då de har gemensamma barn under 16 år. De är alltså inte skilda i laglig mening på minst ett halvår, men det verkar inte finnas någon tvekan. Dagen efter uttalandet var nämligen Isabellas vigselring, som suttit på vänster ringfinger sen bröllopet 2013, borta. Hon la själv upp bilder på både sin blogg och Instagram från ett event där ringen lös med sin frånvaro.

Bilden till vänster lades upp timmarna innan beskedet, till höger följande dag.

Makarna har äktenskapsförord som innebär att de behåller allt de själva hade innan äktenskapet och allt de individuellt tjänat under det.

Foto: Instagram, Malin Bondeson

Annons