Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella Löwengrip har klonat sig själv – följarna förbryllade

Isabella Löwengrips klon Gabrielle Löwengrip

Isabella Löwengrip klonar sig för att hinna med. Nu presenterar hon Gabrielle Löwengrip som är animerad influencer som ska hjälpa henne att ta över USA. Men följarna förbryllas över nyheten.

Isabella Löwengrip, 28, må vara en framgångsrik entreprenör samtidigt som hon är en ensamstående mamma till barnen Gillis, 5, och Sally, 3. Samtidigt har dygnet bara 24 timmar och det kan bli lite trixigt att räcka till – därför har Isabella nu klonat sig själv.

Ja, du läste rätt. Under måndagen avslöjade hon att det skapats en digital klon av henne själv, och namnet Isabella 2.0 fått är Gabrielle Löwengrip.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

“Hon bor i New York och är väldigt, väldigt insatt i skönhet. Genom sociala medier kommer Gabrielles följare få följa med henne på dejter, när hon shoppar, dekorerar sitt hem – och så klart – dyker rakt ner i världen av skönhet. Hon kommer vara mig, om jag var amerikan och bodde i New York”, skriver Isabella på sin egen Instagram.

Gabrielle Löwengrip har redan fått ett Instagram-konto som bara timmar efter avslöjandet hade flera tusen följare, och trots att hon först ska “vakna till liv” i december så har flera uppdateringar redan gjorts på konto.

I Asien är det vanligt att man följer virtuella personer på sociala medier, det är till och med vida känt att man kan ha en virtuell partner. Isabella Löwengrip ser inte Gabrielle som en hjälpande hand i privatlivet, däremot hoppas hon få hjälp med att exponera företagen i fler länder än hon själv mäktar med.

Det ska Gabrielle Löwengrip göra

“Problemet är att jag blir bolagets flaskhals, då jag behövs för mer content än vad vi idag kan skapa. Dessutom expanderar vi nu globalt, vi har etablerat oss på flera marknader på kort tid och behovet bara växer. Jag vill, men kan inte, finnas överallt samtidigt. Speciellt inte då jag är mamma till två små barn. Därför bygger vi nu kloner av mig i sociala medier”, förklarar Isabella på sin blogg.

Även om hon är tydlig med Gabrielles arbetsuppgifter så är följarna på de olika kanalerna märkbart förbryllade över klonens existensberättigande. Framför allt då Gabrielle inte är en levande person, utan en animerad figur. Isabella tror dock inte det kommer vara ett hinder i framtiden.

“Min spaning är att vi om bara något år inte kommer bry oss om huruvida det verkligen är en riktig människa vi följer”, skriver hon.

Trots det är följarna ändå inte helt övertygade om att Gabrielle är en bra affärsidé.

“Detta var det konstigaste jag läst… vill folk följa något som inte finns där allt är fejk eller vad?”, skriver en person.

“Jag vet inte alls vad det här går ut på, förstår inget alls, vad är poängen, ska du sluta blogga, ska den ersätta dig, vad kommer att hända? Jag ser spännande på resultatet även om jag inte förstår så mycket av det du skriver”, skriver en annan.

“Haha, what, är detta ett skämt? Kalla mig konservativ men jag är mer intresserad av att följa en riktig människa än en robot…”, tycker en tredje.

Samtidigt är det flera som tycker att det är superspännande och önskar Isabella Löwengrip lycka till.

Hur gammal Gabrielle Löwengrip är och vad hon har för bakgrund har hittills inte framkommit.

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip avslöjar hemliga kärleken i Zürich

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip: Så mycket pengar tjänar jag på bloggen

FOTO: Ibl/Eero Hannukainen, Instagram

SENASTE NYTT!