TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip efter skilsmässan: "Vi får se hur vi gör"

15 maj, 2017 
Malin Ljung
LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip: ”Vi insåg att det inte skulle funka”
Annons

Isabella Löwengrip, 26, har hela året hintat om att hon genomgår en tuff tid. Och förra veckan gick hon och maken Odd Spångberg, 28, ut med att de ska skilja sig efter drygt fyra år som gifta.

I en stor intervju med Femina dagen efter tillkännagivandet berättar Isabella att uppbrottet inte är ett beslut de tagit över en natt, det är något som stötts och nötts under en längre tid.

– Det här är ingenting som vi tog beslut om igår, utan det har varit en väldigt lång process under flera månader. Vi har även tagit hjälp och fått stöd på annat håll. Så det känns bra utifrån förutsättningarna, säger hon.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Tillsammans har paret barnen Gillis, 4, och Sally, 2. Isabella och Odd kommer att ha delad vårdnad om dem, men inte varannan vecka.

– De är lite för små för det fortfarande, men det blir någon form av tredagarsbyte, säger Isabella.

Familjen bor tillsammans i en villa på Lidingö som de renoverat. Men hur det blir med huset nu är inte bestämt än.

Annons

– Vi får se hur vi ska göra, säger Isabella.

En skilsmässa är oftast synonym med krossade hjärtan, drömmar och ibland även självförtroenden. Isabella avslöjar att hon trots det tuffa beslutet om att gå skilda vägar inte ser uppbrottet som ett misslyckande i livet.

– Många skulle se ett äktenskap som inte håller som ett stort misslyckande, men jag gör inte det. Jag är inte så hård, jag dömer inte mig själv, utan jag tänker mer: vi hade fantastiska år tillsammans och nu så funkar det inte mer. Men vi kommer att ha en relation livet ut ändå, på grund av barnen.

FOTO: Ibl, Malin Bondeson

 

Annons