TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella om uppbrottet från Hampus: Därför har vi gjort slut

04 jul, 2018 
Malin Ljung
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo har gjort slut.
Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo har gjort slut. Nu berättar hon om orsaken till uppbrottet med pojkvännen.
Annons

För ett år sedan träffade Isabella Löwengrip, 27, kärleken i Hampus Jarlbo, 27. Till en början höll de sin kärlek hemlig, träffades i smyg under gemensamma resor och visade sig inte ute tillsammans. Men tidigare i vår bekräftade de under Unicef-galan att de var ett par och Hampus berättade att han var väldigt kär.

Nu har dock kärleken tagit slut, något Isabella Löwengrip bekräftar under Almedalsveckan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt reseschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, berättar Isabella Löwengrip för Expressen.

Många av hennes trogna följare har undrat vad som hänt med relationen. Paret hade planerat en resa till Italien över midsommar, men bara dagar före avresan ställde Isabella in på grund av att hon var tvungen att åka till Paris för möten.

Sedan dess har det varit knäpptyst om kärleken och Hampus på hennes sociala plattformar och hon har bara hintat vagt om vad pojkvännen tyckte om den inställda midsommarresan.

Annons

”Det är inte mitt ansvar att underhålla honom”, skrev hon på sin blogg när frågorna kom in från läsarna.

Nu väljer Isabella Löwengrip att även berätta om orsaken till uppbrottet.

– Jag tror det är svårt att orka med mitt tempo, och så ska man hela tiden stå bredvid, den är tuff, säger hon.

Isabella Löwengrip var tidigare gift med Odd Spångberg som hon har två barn tillsammans med. De gick skilda vägar maj 2017, men deras skilsmässoansökan avslogs av tingsrätten för bara några veckor sedan på grund av att ingen av dem har ansökt om äktenskapsskillnad i tid. Någon ny skilsmässoansökan har inte kommit in till tingsrätten.

FOTO: Ibl, Stella

Annons