TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrip avslöjar sanningen om lögnen

30 apr, 2020 
Det har stormat rejält kring Isabella Löwengrip den senaste tiden.
Efter ny kritik väljer hon nu att be om ursäkt.
”Jag är jätteledsen för att många av er blev vilseledda”, skriver hon på sin blogg.
Annons
Allt om Isabella LöwengripBrand logo
Allt om Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip, 29, kan se tillbaka på ett turbulent år. Bloggaren var tvungen att lägga ner sin satsning i USA och med det blev hon tvingad att säga upp personal.  I början av året kom också beskedet att hon och kärleken Erik Selin, 52, gått skilda vägar, och bara någon månad senare meddelade hon att hon sålt sitt skönhetsbolag Löwengrip Beauty.

På det tvingas hon nu pudla. Anledningen: ett blogginlägg hon skrev i november.

Inlägget är ett samarbete med Ellos där hon visar upp olika plagg.

”Här bär jag en av mina favoriter ni har sett förr, tröjan Moscow. Den är ribbad, går högt upp i halsen och är en blandning av merinoull och kashmir. Otroligt mjuk och skön. Jag bär den i vitt men den finns även i ljusblått och svart. Den tröjan matchas perfekt till en fin kjol, så är outfiten till julfirandet klart! Varför inte matcha den med silkeskjolen Saint Tropez i vinrött?”, skrev Löwengrip till en bild.

Annons

Isabella Löwengrips ursäkt: ”Jätteledsen”

Nu visar det sig att det hon skrev inte alls stämde. Reklamombudsmannen fäller henne nämligen för vilseledande reklam, detta eftersom silkesklänningen hon nämner inte ens innehåller silke.

– Det var ett helt annat innehåll i produkterna och därmed blir reklamen vilseledande för konsumenten, säger Reklamombudsmannen Elisabeth Trotzig till Aftonbladet.

På sin blogg väljer nu Isabella att be om ursäkt.

”Och när vi ändå är inne på kläder så stormade det kring mitt samarbete med två modebolag som jag har jobbat med. Det stod i tidningen att jag skulle ha lurat mina läsare att det var silke fastän det inte var det. När man som influenser gör sammanbeten med bolag är man den kreativ personen. Man får fundera ut en kollektion som sedan produceras. Eftersom ett av märkena alltid gör silke och pratade om ”silkeskjolen” på vårt event antog jag att det var silke. Men tydligen var det polyamid och viskos. Jag är jätteledsen för att många av er blev vilseledda. Nästa gång ska jag vara mer noggrann att själv gå genom alla material ordentligt”

FOTO: TT

Annons