Artikeln innehåller reklamlänkar

Isabella: Därför är jag tillsammans med Hampus igen

Isabella Löwengrips beslut med hampus Jarlbo och barnen

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo är tillsammans igen. Nu avslöjar hon sanningen bakom deras återförening.

Den som följer Isabella Löwengrips, 27, kärleksliv har den senaste tiden riskerat att drabbas av mentala whiplash-skador, för det svänger fort. Så sent som i början av juli meddelade hon att förhållandet med pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, tagit slut för andra gången på bara några månader. Men säg den kärlekssorg som varar för evigt, för nu har de hittat tillbaka till varandra igen och är officiellt ett par.

“Hampus och jag är tillsammans igen. Vi hade ett uppehåll över sommaren men hittade tillbaka. Tredje gången gillt. Jag har varit velig och försökt stöta bort när han kommit nära. Men han har stått där stadigt och visat sin kärlek. Det skulle ta ett år för mig att förstå att han faktiskt menade allvar. Tuffa perioder men som slutade i något fint“, skriver Isabella på sin blogg

Hampus har sedan innan introducerats för hennes barn Gillis, 4, och Sally, 2. Enligt Isabella är Hampus fina relationen med barnen en avgörande faktor till att hon vill vara med honom. De har tagit det långsamt med att introducera Hampus i barnens liv, men hittills har allt gått toppen och de har alla ätit middagar och även hunnit med en minisemester till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

“Det var vid ett tillfälle när vi skulle lämna parken och det började ösregna och båda barnen grät av trötthet. Då lyfte han upp Sally och Gillis i sin famn och bar dom under ett pippi-paraply. Hela mitt hjärta smälte”, skriver hon och konstaterar:

“Vägen till hjärtat går via sina barn”.

Isabella Löwengrips kärleksliv har varit en berg-och-dalbana de senaste två åren. I maj 2017 bekräftade hon och maken Odd Spångberg, 30, att de skulle skilja sig. Bara månader senare började det spekuleras i att den unga entreprenörskan börjat dejta, och visst var så fallet. Under Unicef-galan visade Isabella upp pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, för första gången.

I våras berättade hon att deras romans startat under hösten för ett år sedan, men att de redan innan de bekräftat relationen hunnit göra slut och hitta tillbaka till varandra en gång.

I början av sommaren stormade det till kring Isabellas kärleksliv, igen. Orsaken var att skilsmässan från Odd Spångberg avslagits av tingsrätten då de ej fullföljt sin ansökan som man enligt lagen ska. Och som om inte det var nog meddelade Isabella Löwengrip några veckor senare att relationen med Hampus var över.

– Vi gick ut med vår relation för några månader sedan på Unicef-galan, men mitt liv är för komplicerat, med mitt jobb, mitt reseschema och med barnen, så det var lättare att avsluta, berättar Isabella Löwengrip för Expressen.

Vi får helt enkelt hoppas att det nu är tredje gången gillt som gäller, precis som hon själv skriver.

 

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrips skräcknatt i hemmet – fick fly från galen person

LÄS OCKSÅ: Ilskan mot Isabella efter valbeslutet: ”Kan polisanmälas”

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!