TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Löwengrip avslöjar framtiden för barnen

05 nov, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Isabella Löwengrip avslöjar nu planerna hon har för sina barn i framtiden.
Nu avslöjar entreprenören och bloggaren Isabella Löwengrip vad hon tror att barnen Gillis och Sally kommer att arbeta med i framtiden.
Annons

I en vecka har Isabella Löwengrip, 28, varit på lyxsemester i Dubai tillsammans med nya kärleken Hampus Jarlbo, 28, och barnen Gillis, 4, och Sally, 3, som hon har tillsammans med exmaken Odd Spångberg, 30. Under resan har Isabella hunnit reflektera mycket över sitt liv. Bland annat har hon skrivit om den stora klassresa hon gjort, från barndomens Jakobsberg till en stor exklusiv villa på Lidingö.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”28 år tog det för mig att gå från höghusen i en stökig förort till Stockholm till att själv köpa mig drömhuset på Lidingö.” skrev hon på bloggen igår.

Men hon har också skrivit av sig om sin nya familjesituation efter skilsmässan från Odd Spångberg förra året.

”Det känns i hjärtat att livet har förändrats. Att jag är här med Hampus och inte barnens pappa. Det är inte en känsla som skaver men jag får en påminnelse om livskapitlet som var innan. Att ta in Hampus i barnens liv har varit ett stort beslut men vi har gjort det långsamt och på barnens villkor. Barnen har träffat honom då och då under ett år nu. Resan har gått fantastiskt bra vilket gör mig glad. Ett av barnen sa ”Du är som en barnvakts-pappa fastän du bor i stan”, skriver hon i bloggen i ett inlägg med rubriken Vad jag tror att barnen kommer att jobba med.

Annons

https://www.instagram.com/p/BpuqsGFn2Qv/

Precis som rubriken antyder spekulerar också Isabella Löwengrip i vad hennes barn Gillis och Sally kommer att göra i framtiden. Och det är stora planer hon har för dem!

”Jag tror att Sally tar över Löwengrip, generation två. Hon är redan indoktrinerad i skönhetsvärlden. Och jag är så imponerad över hennes nivå av förhandling och driv för att vara 3,5 år. Känner igen mig själv. Jag kunde prata omkull vem som helst som liten.”, skriver hon och fortsätter:

”Gillis är mer en typisk ingenjörstyp. Jag ser honom i många av Nordic Tech house-kollegorna. Det är SÅ roligt att se honom programmera på barnnivå och bygga legorobotar som har styr med sin iPad. Allt kommer naturligt för honom. Han är duktig på språk och lär sig snabbt. Frågar jag Gillis vad han ska göra i framtiden så vill han jobba med robotar. Jag tror definitivt att han kommer att bygga saker. Jag ska stötta honom i att inte bara lära sig vanliga språk utan också datorns språk (binär kod för bokstaven A är tex 0100 0001). Det är kul för min egen del också. Gillis lär sig dock snabbare än jag.”

FOTO: IBL, Instagram

Annons