TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Isabella Löwengrip anklagas för att bluffa: "Det gör mig jätteledsen"

29 apr, 2018 
AvLotta Gray
Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip säger sig ha 1,5 miljoner unika besökare på sin blogg i veckan. Men nu kommer uppgifter som säger att det inte stämmer.
Annons

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, har fler följare än de största mediehusen i Sverige och pratar ofta om att hon har Nordens största blogg med 1,5 miljoner besökare i veckan där man får följa hennes liv som halvtidsförälder och företagsledare. Men nu avslöjas att hon inte alls har den storpublik hon pratat om.

– Jag har en större räckvidd än många mediehus i Sverige med mina 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen och 426.000 på Instagram. Jag har länge haft min blogg på andra plattformar, men jag har ju faktiskt mitt eget mediehus och det är dags att handla därefter”, sa hon då i en intervju i Breakit.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Enligt United influencers senaste statistik har Isabella långt ifrån 1,5 miljoner unika följare i veckan på bloggen. Den faktiska siffran är 260 000 unika besökare, menar Bloggbevakning.se.

Men Isabella själv försöker förklara det hela med att det minsann inte är lätt att mäta när det använts olika verktyg.

Annons

– Jag såg att Bloggbevakning hade publicerat en granskning angående min statistik. Såhär är det, det är svårt att utgå från siffror när alla mäter olika. Sedan figurerar jag i media regelbundet vilket gör att min statistik rör på sig ganska extremt, skriver hon i sin blogg och fortsätter:

– Det är som sagt svårt att mäta min trafik och därför har vi lagt oss på att jag når ut till 1,5 miljon människor.

Isabella Löwengrip ligger sedan 2015 på United Influncers som skrev ett miljonkontrakt med henne för tre år sedan men har sedan april startat sitt eget säljteam.

– Det här är en jätteviktig fråga för mig. Jag har drivit bloggen i 13 år, så att det skulle vara någon osanning gör mig jätteledsen. Jag ser det inte alls som att jag skulle ha ljugit om siffror. Det finns inget syfte med det, bloggar Isabella Löwengrip.

FOTO: Malin Bondeson, IBL

Annons