TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Isabella Larkas ord om Simon Hermansson och Patricia

12 dec, 2019 
Isabella Larkas ord om Simon Hermansson och Patricia
Isabella Larka blev minst sagt förvånad över Simon Hermanssons val i Bachelor, när hon tillslut blev den tjej utan ros i den sista rosceremonin.
– Jag är så jävla chockad, säger hon i programmet.
Annons
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”Brand logo
TV4 avslöjar – hockeykillen är årets Bachelor: ”Helt obegripligt”

TV4:s populära kärlekssåpa Bachelor Sverige är nu över för i år. Efter en säsong fylld av tårar, skratt, romantik och drama gjorde Simon Hermansson, 29, och Felix Almsved, 27, sina allra sista val i kvällens finalavsnitt.

För Felix Almsved stod det mellan Johanna och Linn, och slutligen valde han Johanna att ge den sista rosen till.

Simon valde Patricia i finalen

För Simon Hermanssons del stod det mellan Patricia och Isabella och berättade i programmet att hans val grundade sig i många tankar på hur livet skulle bli hemma i Sverige.

– Jag har resonerat så att jag försöker tänka vad som kommer att funka där hemma, vad för liv jag vill ha och hur jag vill att en person ska vara i mitt liv, sa han i Bachelor.

Både Patricia och Isabella fick under säsongen starka känslor för Simon, men till sist var det Patricia som fångade Simons hjärta.

– Jag går ofta på magkänsla och idag går jag på mitt hjärta. Mitt hjärta säger att jag vill erbjuda dig den sista rosen, sa Simon  Hermansson när han motiverade sitt sista val.

Annons

Isabella Larkas förvåning över Simon Hermanssons val

Någon som blev väldigt chockad över Simons beslut var Isabella. Innan valet i programmet berättade hon i en synk om sina känslor för bachelorn.

– Jag tycker att jag och Simon har en väldigt bra kemi och de tycker jag vi haft sedan först gången vi pratade med varandra. Det känns som vi har något speciellt.

Efter Simon Hermanssons val uttryckte hon sin förvåning i programmet.

– Jag är så jävla chockad. Jag trodde att det skulle bli vi nu i slutet. Någonstans måste jag ha tolkat honom fel, säger hon och fortsätter:

– Jag måste ha tolkat honom fel, jag har bara trott att allt varit bra, säger hon.

LÄS MER:

FOTO: TV4

Annons