TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Isabella Larka om kärleken efter Bachelor

11 sep, 2020 
Linnea Lundgren
Isabella Larka
Hur lever Isabella Larka efter kärlekskraschen i Bachelor? Här berättar hon om sitt nya liv.
✔︎ Så är relationen med Simon Hermansson idag – efter oväntade vändningen.
✔︎ Egna orden om nya kärleksbeskedet.
✔︎ Se stora utseendeförvandlingen – sanningen bakom beslutet.
Annons

Isabella Larka sågs av många tittare som det självklara valet för Simon Hermansson i Bachelor – men han valde Patricia Hanjikova i stället.

Isabella Larka

Isabella Larka, 30, blev ett ansikte för svenska folket då hon var en av tjejerna som tävlade om ungkarlen Simon Hermanssons uppmärksamhet i förra säsongen av dejtingprogrammet Bachelor. Men i sista avsnittet var det istället Patricia Hanjikova, 24, som fick rosen medan Isabella Larka fick nöja sig med en andra plats i tävlingen om Simons hjärta.

Historien tog dock en helomvändning när Isabella senare avslöjade att hon och Simon hittat varandra efter programmet. Efter att Simon bett om en andra chans på Instagram började paret att dejta. Men någon längre kärlekshistoria blev det inte. Lagom till alla hjärtans dag valde Simon att lotta ut en dejt med sig själv – något som Isabella inte såg på med blida ögon.

Annons

– Jag tycker fortfarande om Isabella, men hon tog det på fel sätt, enligt mig. Jag ser det som att man auktionerar ut sig några timmar, inget mer med det, har Simon tidigare sagt om Isabellas reaktion.

Sedan Isabella avslutat relationen har ingenting mer hörts kring paret och när Hänt nu pratar med den före detta Bachelor-deltagaren kan hon avslöja att de inte har någon kontakt idag.

– Jag och Simon har ingen kontakt idag, säger Isabella.

Några hon däremot har kontakt med är de andra kvinnliga deltagarna. Även fast det inte är alla Isabella tycker är värda att behålla sitt liv fick hon under sin tid i programmet flera vänner.

– Det är flera av tjejerna som jag har sporadisk kontakt med, säger hon utan att avslöja vilka det kan tänkas handla om.

Nya kärleksbeskedet

I Bachelor berättar Isabella att hon bor och studerar affärsutveckling i Umeå. Men efter tv-succén har livet tagit en annan vändning och trots att hon fortfarande bor kvar i samma stad är planerna för framtiden något helt annat.

Annons

– Just nu arbetar jag i en butik i Umeå men planen är att flytta hem till västkusten vid årsskiftet.

Någon kärlek får hon dock inte med sig från tiden i Norrland. Efter kärlekskraschen med Simon har Isabella inte varit speciellt intresserad av att dela sitt liv med någon annan man och trivs väldigt bra som singel. Därför blir svaret också enkelt när Hänt frågar om hon har någon speciell person i sitt liv.

– Jag har inte funnit någon kärlek ännu, men jag dejtar inte heller, berättar hon.

För ett par veckor sedan var det många av Isabellas följare på Instagram som fick en chock efter en oväntad förändring. Borta är nu de bruna lockarna som vi känner igen från Bachelor och istället är det blonda längder som pryder Isabellas Instagram-flöde. Anledningen bakom utseendeförändrignen är dock inte speciellt chockerande. Faktum är att blond är Isabellas naturliga hårfärg!

– Blond är ju min naturliga hårfärg, vilket jag märkt att många inte tror sedan programmet, så det känns härligt att få tillbaka sin naturliga look.

Annons

Hoppet om framtiden

Allt har dock inte förändrats i Isabellas liv sedan kamerorna slutat rulla. Precis som tidigare älskar Isabella att dansa och delar gärna med sig av kreativa koreografier på sociala medier. Faktum är att dansen tar upp så pass mycket av hennes tid att hon en dag hoppas på att kunna dansa i TV.

Skulle du vilja ställa upp i något tv-program framöver? 

– Jag skulle eventuellt kunna tänka mig vara med i fler program. Om jag får önska fritt skulle det vara Let’s Dance bara för att jag älskar att dansa. Men det kommer ju aldrig hända, säger Isabella Larka och skrattar.

FOTO: Daniel Ohlsson/TV4/TT

Annons