Isabella har anlitat egen kock: ”Bästa beslut jag tagit”

Med lite tid och mycket pengar kan man unna sig någon som både handlar och lagar mat åt en. Det gör i alla fall Isabella Löwengrip för att få tiden att räcka till med barnen.

Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 26, har sällan få bollar i luften samtidigt, och efter separationen med ex-maken Odd Spångberg, 28, fick hon inte färre bollar att hålla koll på. Som egenföretagare, bloggare och ensamstående småbarnsmamma krävs det att hon planerar sin tid så att hon kan hinna med allt som behöver göras – och samtidigt kunna prioritera vad hon själv vill göra. Har man inte all tid som man behöver, så anlitar man någon annan som kan göra det åt en.

”Så fort min exman flyttade ut ur huset anlitade jag hjälp med markservice hemma, även handling och matlagning varje dag. Alla har inte möjligheten att göra så det förstår jag också. Men jag kan och det ger mig mer tid till barnen (samt att jag tycker att det är vansinnigt trist att laga mat)”, skriver Isabella på sin blogg.

Men nog finns det saker som Isabella gör själv. Hon både hämtar och lämnar barnen på förskolan.

”Jag hämtar och lämnar själv på mina barndagar (lämnar 08.30 och går från kontoret 15.30) men att ta hjälp så att vi kan gå till parken busa efter hämtning och istället komma hem till en middag serverad (och önska vilka rätter vi vill ha!) är det bästa beslut jag har tagit”, fortsätter hon.

Hon har även funderat över hur det hade sett ut om en manlig VD separerade under småbarnsåren, och hon har kommit fram till att det skulle ha sätt ut på ett liknande sätt som hennes. Fast med ännu mer hjälp.

”Jo, han hade definitivt haft en au pair hemma”.

LÄS OCKSÅ: Isabella går vidare efter skilsmässan: ”Hittat ny kärlek”

LÄS OCKSÅ: Isabella Löwengrip om kärleken: ”Måste erkänna…”

Foto: IBL